Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Kasut Oh Kasut ..
Isnin, 3 Jun 2013 • 4:14 PTG • 0 comments

Assalamualaikum & Annyeong Haseyo ..
Ya allah cantiknya !! anim gila kasut macam ni . tak tahu kenapa anim gilakan kasut macam ni haha . nak beli kasut boat mama tak kasi . mama kata KAU NAK PERGI MANA ? PARIS ? tu lah alasannya . yela kasut macam tu sesuai paki di luar negara hee . then anim ternampak kasut macam ni terus suka . banyak kali anim nampak macam ni kat laman sosial ni . tunjuk dekat mama mama kata tunggu raya . anim pun fikir macam tu juga sebelum tu . tak sabar lah nak beli haha . agak agak jenama PRIMAVERA ada tak ? hurmm kalau tak de beli lah kat online kan janji dapat haha . anim tak nak lah warna merah tahun lepas warna merah tapi cantik kan ? hurmm . kenapa anim suka kasut macam ni ? sebab 1) anim tak dibenar pakai kasut tinggi yang batang tu umur tak cukupi haha nanti kalau anim pakai terpeleot lak . 2) dia tak tinggi sangat dan dia punya tumit tu tebal . 3) fesyen dia ala ala boat hehe . 4) cantik apabila pakai . 5) cantik dan comel je . 5 sebab anim bagi hehe . banyak jenis yang anim suka tapi kebanyakkan anim suka macam ni lah .


cantikkan ? tapi tak mungkin anim pakai nanti terpeleot kan haha ..


ya allah geramnya tengok kasut ni !! tapi merah lagi haha banyak sangat warna merah kasut macam ni kan . warna dia ada 3 merah , coklat dan hitam ..


dia ada 3 jenis warna hitam , merah , biru tapi warna hitam nampak cantik ..


ni cantikkan ? sesuai pakai waktu di luar negara pastu seluar masuk dalam kasut perghh memang awesome kan . ada 3 tiga juga warna dia hitam , coklat tua dan coklat muda ..


tinggi memang anim tak akan pakai haha tapi cantik warna ada 2 jenis hitam dan coklat ..


yang ni pon sama cuma beza dia tali dia colourful warna dia pink dan hitam ..


yang ni dia tebal kurang cantik sangat anim tak berminat tapi boleh lah warna dia ada 2 jenis putih dan coklat  ..

smart kan ? huh tapi tak sesuai pakai dengan baju kurung ahaha ..


ni pun okay gak kan ? 3 jenis warna kelabu , coklat , hitam ..

cantik kan ? ya allah jadi gila anim tengok kasut kasut ni haha . anim paling suka no 2 dan 3 tapi kalau anim untuk buat pilihan beli rasanya 3 sebab dia senang nak pakai kalau no 2 tu kena ikat tali lah leceh haha . kalau you all pun sama gila kasut macam ni ni link tuan yang jual kasut ni Kasut Online & Avant La Mode tapi kebanyakkan anim ambil dari kasut online . avant la mode tu 1 2 je sebab kebanyakkan dia jual kasut biasa dia tak banyak sangat jual kasut yang banyak baju dan aseksori je . okay lah bye assalamualaikum ..


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Halloooooooooo ....
  • GWIYOMI
  • Senyum Selalu !!
  • 16.3.2013
  • Jalan Jalan :)
  • Setia Hujung Nyawa !!
  • KarangKraf !!
  • First Day School !!
  • Pelik !!
  • Holiday ( PART 3 )