Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Setia Hujung Nyawa !!
Ahad, 3 Februari 2013 • 12:47 PTG • 0 comments

Assalamualaikum + Annyeong Haseyo !!
Kenapa dengan Setia Hujung Nyawa ? haha tak de kenapa . now nak buat entry pasal setia hujung nyawa ni . ha you all tengok tak ? ish gila tak tengok haha . best kan ? anim suka gila dengan cerita ni . anim ni suka drama romantik . ha bila ada drama romantik tengok lah haha . episod 1 tak tengok sebab pergi holiday . pastu masa hari pertama sekolah . petang tu anim bukak tengok lah . masa tu dah kahwin . then ersalina masak cokodong besar punya haha . kelakar betul . semalam anim beli novel dia . anim baca bab terakhir so sweet haha . sekarang ni dengar lagu dia . setiap hari dengar lagu ni . anim memang gila cerita ni . lepas cerita ni habis terus tweet kat twitter haha . pastu kawan twitter pun mention anim .

haha remaja macam anim kan suka tengok cerita macam ni . haha . setiap hari anim bercerita pasal cerita ni dekat sekolah dengan kawan haha . meroyan sudah aku ni . ha siapa tak sabar nak tengok episod esok ? angkat tangan ahaha . tapi kan minggu ni minggu terakhir kita tengok drama romantik ni . huh sedih betul . harap harap episod romantik lagi haha . esok kan zain sedar dari koma . pastu datin tahu yang hady bagi tahu kat dia . apa lagi tak kasi jumpa zain dah . nanti ersalina jadi tua untuk jumpa suaminya . kesian pulak tengok ersalina . hidup dia memang kesian haha . okay lah jangan lupa tengok esok okay . bye assalamualaikum ..



suka tengok bab ni . harap dapat suami yang baik macam ni . huh sapa tak nak suami dia baik kan hhaha ..


haha comel pulak tengok gambar ni . bab kata kak bedah hok aloh omeyy angat haha ..


haha comel betul diaorang ni . tapi malangnya amar dah tunang dengan gf dia . haha terlepas nelydia haha ..


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • KarangKraf !!
  • First Day School !!
  • Pelik !!
  • Holiday ( PART 3 )
  • Holiday ( PART 2 )
  • Holiday ( PART 1 )
  • Barang Sekolah !!
  • Short segment : Aku Suka Dia by Hanim and Fiza
  • December Wish Giveaway by Liyana and Myra
  • Segmen : Barangan Blog FREE By Nurul Ezatee