Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
First Day School !!
Ahad, 13 Januari 2013 • 12:44 PTG • 0 comments

Assalamualaikum + Annyeong Haseyo !!
Hai . sudah lama anim tak sentuh lappy . facebook pun berpuluh puluh navigation dia . wadoii . dengan blog anim lah . haha tak lupa juga dengan blog dia lol . okay sudah 2 minggu tak bukak . so bila dah dapat macam macam nak update . haha . awesome . now sekarang anim kena bangun awal . anim pun kurang bertenaga dah . yela asyik bangun awal . selalu bangun awal tidur balik . ni tidak . adoii . tak apa lah . anim pun makin lama makin besar . kena belajar right ? haha . ha cer tengok gambar dekat atas ? comel tak sebelah kanan ? mesti comel kan haha perasan tak habis habis . semalam koko . hari pertama koko . hoho . okay tahun ni anim punya tudung labuh . tapi tak de labuh sangat . kawan anim suka perli anim . grr . member kata kau ni macam budak KAA . haha alhamdulilah . tapi form 4 mana ada kelas kaa . haha . anim teringin nak masuk kaa . kaa kan budak terlalu pandai . and tudung diaorang labuh . huhu . okay lah lupa je kan . okay masa hari pertama anim sekolah . wah dah besar rupanya anim haha . ha cer tengok dekat tudung anim . ada lencana keci kan atas lencana besar . ha tu lah yang anim pernah anim cerita . dekat blog anim . okay lah anim tak de nak cakap apa dah . bye assalamualaikum !!


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Pelik !!
  • Holiday ( PART 3 )
  • Holiday ( PART 2 )
  • Holiday ( PART 1 )
  • Barang Sekolah !!
  • Short segment : Aku Suka Dia by Hanim and Fiza
  • December Wish Giveaway by Liyana and Myra
  • Segmen : Barangan Blog FREE By Nurul Ezatee
  • "Segmen Pendek : Siapa Nak Anis Edit Blog Dia?"
  • Perlu Ke Ada Facebook Fan Page ?