Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Senyum Selalu !!
Ahad, 21 April 2013 • 1:37 PTG • 0 comments

Assalamualaikum + Annyeong Haseyo :)
Hai . ya allah sudah berapa lama anim tak bukak blog ? sebulan ada tak ? haha anim tak de mood nak bukak blog lah sayang . hurmm semenjak anim jarang main lappy anim tak ada mood nak bukak blog . ni pun nak tak nak je haha . bosan sangat tak tahu buat apa . ha anim nak bagi tahu sekarang anim pakai speck mata . see ? haha comel tak ? haha perasan je anim ni kan . ramai yang tak percayai ni ada power . tu namanya sengal haha . haha suka buat tangan macam tu . tapi sekarang ramai panggil anim MRS.OWL . you all pun tak panggil juga ke ? haha . nak edit blog . malas betul . haha . anim terlalu banyak account . wechat , whatsapp , facebook , twitter , blogger , keek . haha tengok lah tu adoiii . ada lagi yang tertinggal tak ? haha .

alhamdulilah semenjak menjak ni anim senyum je haha . ada lah sikit sikit marah haha . sabar je lah . dah 2 hari anim makan tercekit . ni semua punya pasal abang ipar anim no 2 . adoiii anim tengah makan dia boleh buat lawak . memang tak anim kata haha . abang ipar no 2 ni dia ni seorang yang peramah lah . terlebih peramah haha . selamba je dia cakap kasar dengan mama anim . haha semua tu hanya gurau . mama faham perangai dia tapi kadang kadang geram juga haha . sengal betul abang ipar anim ni kan . tapi izzuddin kawan anim dia pun lawak juga rasanya abang ipar anim lagi best . lawak dia best dari kawan anim macam mengarut sikit haha . abang ipar anim kadang kadang mengarut juga . gila dia tu haha . tak tahu lah nanti anak dia pun sama macam bapak dia haha . adoii teringat masa kat giant haha . okay lah bye anim harap you all pun happy ek assalamualaikum ...


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • 16.3.2013
  • Jalan Jalan :)
  • Setia Hujung Nyawa !!
  • KarangKraf !!
  • First Day School !!
  • Pelik !!
  • Holiday ( PART 3 )
  • Holiday ( PART 2 )
  • Holiday ( PART 1 )
  • Barang Sekolah !!