Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Holiday ( PART 3 )
Sabtu, 29 Disember 2012 • 7:29 PTG • 0 comments

Assalamualaikum + Annyeong Haseyo !!
Wah wah . mondel nampak haha . mondel sanngat . anim suka sangat dengan gambar ni . okay lah anim tak nak buang masa lagi . mari baca entri part 3 okay . ha keesokkannye kami holiday di CAMERON HINGLAND . amboi jalan sakan anim haha . perghh sejuk betul . dalam penjalan nak ke rumah sewa tu . macam dah mahgrib . gelap je lah sebab jerebu . maybe musim hujan so sejuk jadi nya . best gila . antara antara anim pergi kali ni anim suka . sebab musim sejuk dan bila cakap berasap haha . sekejap pun jadi kan . malam tu anim pergi pasar malam . sampai je terus beli sarung tangan dengan stoking jari haha . kelakar je pakai . semestinya warna pink anim ambil . anim pun check in facebook nak beli sarung tangan and stoking . kakak pun komen mesti warna pink . ahha tahu tahu je .

ouh lupa nak bagi tahu . masa mula mula sampai . anim ambil gambar strawberry . kakak anim yang ketiga tu komen kata tak pergi mana aci . marah dia baru nak tengok facebook pastu dia call . marah betul dia . anim menjerit kak tin best tin . ahaha suka anim . and kakak kedua call mama . mama suruh tengok facebook . haha dia pun mara . and kakak sulung pun call mama . dia pun mara haha . semua mara . mula mula mama cakap tak nak pergi . sebab 3 orang je tak seronok . bila ada sedara pergi lah baru best hehe . bila lepas mulut berasap tima cakap . anim cakap kat kakak . kakak komen . aku pun berasap tengok kau ni tahu tak . haha sakit hati dia . mama cakap nak pergi lagi nak tidur 2 malam . uihh bestnya hehe .


haha tengok lah stoking jari anim . warna pink kau ada ? haha .. 



haha rabbit pink ..


candid !!

 

macam nak terbang je .. haha


berposing with elly . sudah berapa tahun tak bersama . masa keci je berposing haha . sekarang baru nak dapat rasa macam dulu . tengok yang tengah love . hehe ...

terima kasih kerana baca entri anim sampai part 3 . terima kasih sekali lagi ye . hurmm esok anim kena pergi sekolah . kena pakai baju seragam sekolah untuk daftar baru and report card . esok anim buat entri  okay . bye assalamualaikum ..


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Holiday ( PART 2 )
  • Holiday ( PART 1 )
  • Barang Sekolah !!
  • Short segment : Aku Suka Dia by Hanim and Fiza
  • December Wish Giveaway by Liyana and Myra
  • Segmen : Barangan Blog FREE By Nurul Ezatee
  • "Segmen Pendek : Siapa Nak Anis Edit Blog Dia?"
  • Perlu Ke Ada Facebook Fan Page ?
  • Short Segment by Nurhanim-ehier
  • Muka Nampak Dewasa Ke ?