Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
GWIYOMI
Sabtu, 27 April 2013 • 4:19 PTG • 0 comments

Assalamualaikum + Annyeong Haseyo !!
muka berminyak baru balik dari sekolah ahaha hitam sikit huh . gambar ni dah lama dah . Today anim nak cerita pasal gwiyomi haha . tapi sebelum tu anim nak cerita pasal hari khamis . hari khamis anim pergi motivasi untuk PMR . huh best gila haha lawak benor abang raja shamri tu hahaha . nasib baik aku pergi . semua orang suka . anim pelik sebab time orang tu ceramah semua diam ikut je dia suruh buat . haha bagus bagus . haha . abang raja cerita pasal dia . memang agak sedih lah sampai tahan air mata haha . hidup dia memang susah dulu . sekarang dia seorang yang berjaya . yeah tahniah abang raja hahah . lepas ni boleh panggil abang raja lagi kan cikgu haha .

okay lah lupakan je lah ahha . tadi anim buat video GWIYOMI . haha anim pun turut gila dengan video tu . tapi anim sent dekat keek . anim tak masuk dekat youtube . malu haha nanti ada yang orang komen merepek haha . baru berapa minit dah ramai orang tengok . huh alhamdulilah haha . you all nak tengok tak ? best tapi lawak haha . jom kita saksi kan . tolong jangan mengumpat saya okay kalau nak komen boleh komen yang positif okay . kalau sapa mengumpat saya and komen benda negatif . saya tak maaf kan sorry ..

http://www.keek.com/!Q5WQbab

sorry sangat tak boleh masuk kat blog . you all kena tekan link atas pastu baru boleh tengok . sebab ni dari keek . maaf ye . hee agak kelakar sikit haha . atirah kata awesome haha . dia ajak anim buat dengan dia and din kawan rapat kitaorang huh . ahha anim on je mana tak mahu kan haha ..


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Senyum Selalu !!
  • 16.3.2013
  • Jalan Jalan :)
  • Setia Hujung Nyawa !!
  • KarangKraf !!
  • First Day School !!
  • Pelik !!
  • Holiday ( PART 3 )
  • Holiday ( PART 2 )
  • Holiday ( PART 1 )