Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Halloooooooooo ....
Sabtu, 18 Mei 2013 • 3:27 PTG • 0 comments

Assalamualaikum + Annyeong Haseyo .
Halloooooooooooooooo !! *lambaitangan* haha . panjangnya hallo dia kehkehkeh . huh anim bosan lah tak tahu nak buat apa . tiba tiba teringat kat blog anim yang dah bersarang ni hahah . dah lama kan tak bukak blog ni . hurmm yela dah nak pmr anim tak bukak lah . 2 minggu sekali je dapat main tau kesian tak ? hahah bila dapat bukak semua nak bukak kan tu sampai lupa kat blog . sorry blog . huh ramai orang hantar msg kat cbox . thank you guys . hee . actually anim tak letak pun iklan but why semua msg kat cbox diaorang selalu hantar msg cam ni . SALAM SINGGAH SINI SAMBIL TU TEKAN HISHOP " huh tersangat lah pelik . memang anim tak tahu benda apa tu . yela anim bukak pandai sangat pasal benda benda ni kan hee . apa apa pun thank you lah walaupun anim tak tahu apa benda tu ahhaha . sengal betul kan anim ni . *tamparpipi* hee .

Anim teringit sangat nak tengok blog anim ni macam orang lain . but anim bukan macam diaorang famous . anim tak kejar famous just nak blog ni meriah . anim ni bukan jenis suka kejar famous , hot and bla bla bla anim tak nak you all salah faham k . kalau you all rajin tolong lah anim bagi link blog ni kat kawan kawan you all k . thank you siapa yang tolong . hee . ha siapa ada channel ONE HD ? ha tengok tak cerita CHEONGDAM-DONG ALICE best kan . romantik sangat haha anim suka cerita yang romantik tu . lagi lagi pasal fesyen lagi lah suka . anim kan nak jadi pereka fesyen terkenal cehh . haha . berangan . humm mana tahu satu hari nanti kan hee . hari tu exam seni anim buat pasal kulit buku . haha anim buat pasal fesyen ah apa lagi peluang dah ada buat je lah kan . semua dok puji baju yang anim lukis huh suka gila . insyaallah berangan anim tu dimakbulkan . hee k lah assalamualaikum take care sayang sayang anim semua ...

oh yah lupa pulak anim ada keek dah lama dah buat . just nak promot ahaha . siapa yanga ada keek tu follow lah anim ye . seacrh nama anim : aanimaziz okay . bye bye bye assalamualaikum -.-


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • GWIYOMI
  • Senyum Selalu !!
  • 16.3.2013
  • Jalan Jalan :)
  • Setia Hujung Nyawa !!
  • KarangKraf !!
  • First Day School !!
  • Pelik !!
  • Holiday ( PART 3 )
  • Holiday ( PART 2 )