Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Jalan Jalan :)
Ahad, 3 Mac 2013 • 2:47 PTG • 0 comments

Assalamualaikum + Annyeong Haseyo !!
Hai . huh dah lama tak update . haha confirm dah habuk . huhu . ingat lepas beberapa hari habis cerita SETIA HUJUNG NYAWA . anim nak update . then tak boleh bukak . huh sedih haha poyo . ha actually nak cerita sikit pasal shn ni . huh best kan cerita dia . romantiknya . tak dapat jumpa ZAIN MINHO anim . haha . teringat kat dia . haha okay okay dah dah cukup nanti sampai malam pun tak habis bercerita . ha omey tak pic atas tu ? mesti lah comel kan . see ? sebelah kiri umur 12 tahun dan kanan 15 tahun . huh berbeza haha yeke ? lol . mama kata dulu pink yang ni pun pink . favourite warna tak akan berubah huhu .

okay semalam anim pergi kenduri saudara . sehari berjalan . penat betul . siang pergi kenduri . petang pergi taman bawak damia main kereta dia . then malam tu ada makan makan rumah makcik semperna birthday pakcik anim haha . poyo . malam  terus tidur . penat sangat . haha . anim dengan kak tin berposing tak habis habis . sampai battery low . haha lol . ala lagi pun time tu battery tinggal 2 je haha . relex lu jangan terkejut pulak ahaha . anim kalau berposing . habis lah . haha saya suka bergambar . lol . sampai anim punya phone album camera tu dah ke album 2 huh bergambar kerja nya haha . sekarang ni tak dah . takut nanti sim penuh huh . gambar anim semua lawa lawa . kak tin huh tak tahu nak cakap . anim tak pandai sangat ambil gambar haha . kira nasib lah haha . sampai dia geram dengan anim . kesian . haha .



huh bagaikan di korea . haha bila angin dan daun gugur huh rasa kan korea je . haha bila lah nak sampai kan haha ..


termenung tak habis habis ..


termenung lagi . sekarang tengah stress ..


peluk tiang haha ..


anim rasa ni cantik tapi dia kata semua tak cantik aish ..


haha acah acah ..


with kak tin yang omey . tapi dia single ..


with atok saya .. hehe


with damia anak buah kesayangan ni .. lol


with atok lagi ..


with kak tin . huh donat krispy kreme .. 




PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Setia Hujung Nyawa !!
  • KarangKraf !!
  • First Day School !!
  • Pelik !!
  • Holiday ( PART 3 )
  • Holiday ( PART 2 )
  • Holiday ( PART 1 )
  • Barang Sekolah !!
  • Short segment : Aku Suka Dia by Hanim and Fiza
  • December Wish Giveaway by Liyana and Myra