Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
KarangKraf !!
Ahad, 3 Februari 2013 • 12:09 PTG • 0 comments

Assalamualaikum + Annyeong Haseyo !!
Wahh . dah lama tak bukak lappy . pastu bila dah dapat semua nya nak dibuat haha . blog sudah berabut huhu . nasib baik wifi elok . kalau tak memang tak main anim kan . yela sebab 2 hari lepas tiang wayar tu tumbang . telefon rumah pun tak boleh pakai . bengok betul . tapi tak pe lah nasib boleh pakai . haha . okay semalam anim pergi KARANGKRAF . tahu tak karangkraf ? kalau tak tahu . anim tak boleh nak kata apa haha . fuhh ramai betul orang . alhamdulilah dapat jumpa artis . tapi tak puas hati sebab jumpa orang lain . nak jumpa aaron aziz . tapi hari ni . hurmm . semalam ada alif aziz , klangit , shae tapi anim tak jumpa sebab petang anim balik tengah hari hehe . pastu black dengan aj . anim tengok tak black pun coklat ada lah ahaha . mama puas hati dapat jumpa black haha . mama peminat black no satu . lol . and sapa lagi lah tak ingat . anim masuk majalah remaja . haha .


ha ni lah dia . cantik tak ? awesome kan . dulu bintang kecil tahun ni remaja pulak . sudah remaja buat lah remaja kan haha . anim suka gila gambar ni . hurmm nanti anim ambil gambar dengan frame . semalam beli frame tapi tak muat . tak muat sebab panjang tak kan nak potong sayang gila haha .


si bulat & si kembong . haha comel tak kami ? lol huhu

okay lah . anim tak tahu nak cakap apa lagi dah ni . tunggu entry keseterusnya okay . bye assalamualaikum ..


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • First Day School !!
  • Pelik !!
  • Holiday ( PART 3 )
  • Holiday ( PART 2 )
  • Holiday ( PART 1 )
  • Barang Sekolah !!
  • Short segment : Aku Suka Dia by Hanim and Fiza
  • December Wish Giveaway by Liyana and Myra
  • Segmen : Barangan Blog FREE By Nurul Ezatee
  • "Segmen Pendek : Siapa Nak Anis Edit Blog Dia?"