Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
16.3.2013
Sabtu, 16 Mac 2013 • 2:56 PTG • 0 comments

Assalamualaikum + Annyeong Haseyo !!
Hai . wohuuuu dah lama tak sentuh lappy . bila disentuh semuanya nak diedit kan . haha . ouhh dah lama anim tak edit blog . hurmm anim busy lah . tahun ni kan PMR . so tak sempat nak edit blog bagai haha . ni pun baru habis exam ujian bulanan . haha cer tengok gambar atas . anda nampak sesuatu ? haha lol . dekat tandas . tadi anim buat gambar profile fb . then ada orang komen NAPE AMEK GAMBAR DEKAT TANDAS ? eh suka hati anim lah kan . then anim delete . bukan sebab malu sebab tak omey boo . tengok ah stim je hurmm delete haha . tengok kat phone nampak cun kat lappy boo . haha boo sendiri . lol . semalam anim tengok wayang . pukul 10.30 haha . pagi tadi sekolah . arghh bagus sangat . pergi sekolah lembik je . haha . sengal . tapi lepas rehat cengini (Y) . haha . terus kuat seperti harimau haha . okay lah i dont know to say . so bye bye haha assalamualaikum guys ..


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Jalan Jalan :)
  • Setia Hujung Nyawa !!
  • KarangKraf !!
  • First Day School !!
  • Pelik !!
  • Holiday ( PART 3 )
  • Holiday ( PART 2 )
  • Holiday ( PART 1 )
  • Barang Sekolah !!
  • Short segment : Aku Suka Dia by Hanim and Fiza