Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
C H A N G E
Sabtu, 8 Jun 2013 • 5:52 PTG • 0 comments

Assalamualaikum + Annyeong Haseyo ..
Yeahhh !! setelah berbulan ku busy tak dapat nak menukar wajah blog ku ni . hee puas hati . comel tak ? terlebih suka haha . tadi tengah edit dengar lagu sambil anim ikut rentak lagu tu haha sewel jap haha . anim memang macam tu kawan anim faham perangai anim haha . kali ni anim buat tema pink and biru dan triogimetri . see ? nampak gambar anim ada bulat , tiga segi ? ha tu lah dia triogimetri hee . ingat anim nak buat header bulat tapi tak jadi hee . ha lupa lak nak tanya . you all nampak tak cursor owl and icon owl ? ha comel kan . beg sekolah anim kan owl then ramai orang kata sama macam anim then semenjak tu lah anim bergelar MRS.OWL . hari tu pergi pulau pinang anim singgah bukit bendera ada lah muzium owl . auww nak je pergi tapi anim pergi dengan pakcik sengan nak ajak hee rugi siot haha kawan anim uh . haha . sedap tak lagu blog anim ? yuna yang nyanyi tajuk dia lelaki . macam dia dengan ex bf dia je haha .

tadi abah ambil barang kat bilik then nampak beg abah tanya beg siapa ni ? anim pun jawab lah kak long bagi adik tak nak pakai macam orang tua . abah kata kau ni berlagak ye nanti dah kerja aku tak tahu lah . beli barang mahal mahal ishhh . anim pun buat muka sengal dia tu ahaha . then baru kejap je ni saidah comment gambar yang kakak anim tag hari tu saidah comment macam mak dengan anak je mak nya yang pakai tudung hitam hehe just kidding .. anim pun balas balik nak kata aku tua lah tu err . please  ah nanti ada orang perasan -.- . saidah comment balik ada lah sikit .. kakak anim balas thank you adik saidah .. anim pun balas lagi dengan hati marah haha . saidah kau tengok ni err .. then comment comment haha panjang malas nak taip hee nanti anim taip sampai besok tak habis haha . maaf lah ye anim bila dah bercerita macam ni lah hehe .. okay lah ha jangan lupa siapa yang masih budak sekolah tu isnin ni dah sekolah siap lah kerja hw yang tak siap ye anim dah senttle semua just kasut belum kapur haha lupa lak baru teringat hee . okay bye assalamualaikum !!


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Kasut Oh Kasut ..
  • Halloooooooooo ....
  • GWIYOMI
  • Senyum Selalu !!
  • 16.3.2013
  • Jalan Jalan :)
  • Setia Hujung Nyawa !!
  • KarangKraf !!
  • First Day School !!
  • Pelik !!