Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Holiday ( PART 2 )
Sabtu, 29 Disember 2012 • 6:43 PTG • 0 comments

Assalamualaikum + Annyeong Haseyo !!
Hai . yeah sudah sampai entri part 2 . haha comel tak gambar atas ? haha muka budak baik kata kan . lol . okay holiday part 2 ni . anim pergi ke PENANG . hajat anim pergi ke rumah mak cik anim . sebab nak pergi penang le hehe . actually awal bulan pergi . tapi abah ada kerja pulak . terpakas di tangguh kan . yang sedih tu dah masuk baju dalam beg . hurmm terpaksa keluar balik haha . kesian . tapi tak apa dah dapat pergi . so tak kesah ahaha . perghh happy dapat pergi penang . naik feri lagi tu huhu . balik baru jambatan penang . anim pun post gambar di atas feri . kakak anim cemburu . ahaha kesian . abang ipar anim pun cemburu . dia call mama . dia kata mak tok naik feri mana aci . haha mama kata ala lain kali kite pergi ye nak . ee mengada betul abang ipar anim ni haha . then dah sampai penang . wah rasa nak menjerit je haha . ni baru penang . kalau paris . arghh memang gila anim . dah lah paris tempat idaman anim . haha .


di atas feri . comel tak kite ? hehe  

dah sampai kitaorang otw ke BUKIT BENDERA . bila dah sampai diaorang kejut anim . haha ngatok sangat . tapi tempat tu bukan bukit bendera . hurmm di taman botani . mama kata bukit bendera ramai orang . nak cari parking pun tak ada tempat kosong . and orang beratur pun panjang . pergh tak boleh banyang betul . hurmm masa nak balik mama cerita . orang sebelah mama tu kata pergi bukit bendera . beratur pukul 12 naik pukul 3 . perghh lama giloss . nasib baik tak pergi . kalau tak kaki ni patah haha . ada ke orang patah kaki sebab bendiri lama ? lol . haha sebelum masuk taman botani . kami makan dulu . bekal yang kami bawak dari rumah hehe . nasi lemak . ha ni nak cerita . masa makan ada monyet di pokok . banyak betul . tiba tiba lepas berapa minit . monyet datang arghh apa lagi takut kitaorang . nak tambah pun tak sempat . ishh makan tak kenyang . monyet monyet apa pun tak boleh . then bila dah habis makan . kami pon bergerak ke taman botani . ala semua pokok . haha dah nama nye taman botani mesti banyak pokok . lol .

and lepas tu pulak singgah PADANG KOTA LAMA . haha saja nak buang masa . sebab pesta penang bukak pukul 6 . so buang masa dulu . hehe . dah lama tu baru bergerak ke pesta penang pulak . perghh belum pukul 6 lagi dah ramai . tapi nasib baik dah boleh masuk . kalau tak tunggu macam kayu balak . lol . haha anim pun masuk gambar pesta penang . kakak komen untung lah . haha memang untung pun . bila masuk apa lagi shopping lah . dah shopping perut pun bunyi krek krek . haha . anim makan nasi ayam . tahu tak pinggan makan dia macam duduk penjara . haha tahu jelah pinggan penjara macam mana . tempat sudu . tempat nasi . and bla bla . anim rasa dalam penjara pun ada haha . then malam tu main kereta langgar . yeah tu memang anim suka . kalau ada fun fane mesti naik kereta langgar . bila dah penat baru balik rumah . huhu baru naik jambatan penang . panjang giloss . ceh macam tak pernah naik haha . kalau pernah pun dulu kan . haha ..



with kak syifa . 


anim duduk sebelah drive haha teringin katakan . ha ni semua sepupu sepupu anim . 


pesta pulau pinang . wahh seronok dapat masuk . berapa minggu tunggu akhirnya sampai juga haha ..

maaf sebab panjang sangat entri part 2 ni . sebab kami berjalan sakan . haha . actually ada banyak gambar so anim masuk yang patut je lah . okay baca entri seterusnya ya ..


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Holiday ( PART 1 )
  • Barang Sekolah !!
  • Short segment : Aku Suka Dia by Hanim and Fiza
  • December Wish Giveaway by Liyana and Myra
  • Segmen : Barangan Blog FREE By Nurul Ezatee
  • "Segmen Pendek : Siapa Nak Anis Edit Blog Dia?"
  • Perlu Ke Ada Facebook Fan Page ?
  • Short Segment by Nurhanim-ehier
  • Muka Nampak Dewasa Ke ?
  • Baru Lagi :)