Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Holiday ( PART 1 )
Sabtu, 29 Disember 2012 • 1:58 PTG • 0 comments

Assalamualaikum + Annyeong Haseyo !!
Hai . wahh cantik nye bilik dia . bila lah nak dapat bilik macam ni ? dah lah warna pink . uihh cemburu anim . hurmm okay today anim nak update entri . tentang holiday anim . eh holiday part 1 ? haha banyak tempat anim pergi . so buat lah berpart - part . haha . okay pada hari sabtu lepas anim pergi ke kulim . sebelum sampai kulim rumah makcik anim . anim singgah kuala sepetang . ahaha apa lagi MEE UDANG lah . anim selalu pergi kedai mak jah . uihh siapa yang tak tahu kedai mak jah . rugi sangat . sebab mee udang dia perghh meletop . sedah giloss . anim suka kue teow goreng udang . anim ni tak tahan pedas kadang kadang je tahan hehe tapi memang sedap ah kue teow dia . and anim minum air kegemaran anim . ha air apa tu ? hehe jeng jeng jeng air karot susu . perghh tak pernah tengok air karot susu berlapis selalu nye dah kacau ni belum . huhu sedap giloss . and mama makan nasi goreng udang . abah pulak makan mee udang .

ha bila makanan dah sampai anim pun berfacebook lah . masuk gambar haha semua kakak anim cakap UNTUNG LAH haha . tu baru makan mee udang . belum pergi tempat lain lagi . haha jadi gila sekejap . then dah habis makan semua . anim pun bertolak ke kulim . dan esoknya . kakak anim suruh bukak facebook . hurmm mesti ada apa apa tu . anim pun bukak lah facebook . tengok tengok diaorang pergi mee udang mak jah . arghh apa lagi anim pun geram lah . sebab diaorang nak lawan anim .aishh sabar je lah . mama pun terus call and membebel . makcik anim pun menjerit ha datang lah sini dah dekat tu . pastu kakak kata dekat kl . adoii buat gempak je . kakak kata rasa dia sama dengan kuala sepetang . maybe orang yang sama kot . yela orang kl pun nak rasa juga . haha . sakit je hati ni bila tengok . sabar je lah . .


 ni menu dia . uihh tengok udang dekat menu pun . dah telan air liur haha . rasa nak makan lagi je .


ha ni dia keu teow goreng udang . anim ambil biasa je . kalau special maybe dia tambah sikit and udang dia banyak . ala yang biasa pun banyak anim tak habis . anim ni kurang makan udang . so anim makan berapa ekor yang lain letak dekat pinggang mama @ abah haha . cer tengok air tu ? uihh sedap kan ? susu dia dibawah karot nya di atas . eh kalau susu dekat atas macam mana tu ? haha anim jadi gilos kejap .


and mama order udang goreng . anim tak makan pun udang . haha . jimat kalau macam tu . kalau anim gila udang macam iklan kfc udang tu . kang susah mama asyik masak udang je lah . haha

ha yang tak pernah rasa mee udang ni . mari lah datang kuala sepetang . makan mee udang . banyak kedai dekat situ . tapi anim suka pergi mak jah . hehe . okay lah sampai di sini je . ha baca entri seterusnye okay ..


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Barang Sekolah !!
  • Short segment : Aku Suka Dia by Hanim and Fiza
  • December Wish Giveaway by Liyana and Myra
  • Segmen : Barangan Blog FREE By Nurul Ezatee
  • "Segmen Pendek : Siapa Nak Anis Edit Blog Dia?"
  • Perlu Ke Ada Facebook Fan Page ?
  • Short Segment by Nurhanim-ehier
  • Muka Nampak Dewasa Ke ?
  • Baru Lagi :)
  • Kawaii Giveaway by Mimie & Isha