Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Happy Birthday Mama !!
Ahad, 16 Jun 2013 • 6:04 PTG • 0 comments

Assalamualaikum + Annyeong Haseyo .
Anim baru balik dari pd semalam kakak ada urusan kerja dekat sana so kitaorang sambung holiday . haha okay okay HAPPY BIRTHDAY MAMA . actually birthday mama hari jumaat baru ni . tapi jumaat petang tu folio anim tak siap agi nak siap hari tu juga kan terpaksa lah abaikan blog hehe . anim bangun pukul 4 pagi sebab nak buat sosej roll . sedap tak ? haha . first time buat tau hee . selama ni anim masak manggi dan telur je . pelik tak ? haha telur tu sekali je kot anim pernah goreng haha ni lah kali pertama kan ahaha . anim bawak bekal . first time gak bawak bekal air tangan sendiri . siap bawak tuk kawan suruh rasa alhamdulilah sedap hee . kak tin , kak min dan abang fir (abang ipar) diaorang bawak anim suruh semua dok tanya bawak apa tu apa lagi diaorang cerita lah anim yang masak bangun 4 pagi semua haha . bangga beliau . nasib baik time belajar tak ngatok kalau tak habis . hee mama suka sosej mama kata tak pernah buat tiba tiba buat . haha ..


ni dari facebook mama pagi pagi buta lepas bukak tudung saji terus ambil gambar masuk facebook haha ..


ni dari facebook kak tin hee dia pun masuk kan haha bangga dapat adik macam anim haha hatuiii ..

tapi sangat lah rugi kak cik and suami dia tak dapat rasa dia datang lewat hurmm tak pe lah nanti anim buat lagi k haha maybe ade cheese . hurmm actually anim nak letak cheese bagi lagi sedap tapi kan cheese tak jual pulak dekat kedai sabar je lah kan ahaha . okay lah bye assalamualaikum !!


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Giveaway I Love U Chocolate
  • C H A N G E
  • Kasut Oh Kasut ..
  • Halloooooooooo ....
  • GWIYOMI
  • Senyum Selalu !!
  • 16.3.2013
  • Jalan Jalan :)
  • Setia Hujung Nyawa !!
  • KarangKraf !!