Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
December Wish Giveaway by Liyana and Myra
Khamis, 20 Disember 2012 • 5:12 PTG • 1 comments

Assalamualaikum + Annyeong Haseyo !!
Hai . petang ni anim nak join giveaway . cute banner dia anim suke hehe . eh lagu blog dia sedap + sedih . hoho tenang bile dengar . blog dia pon okay . header dia pun cun . hehe dah lama tak komen blog tuan giveaway giveaway ni . selalu taip siapa nak join click banner . hoho . okay siapa nak join CLICK banner yang cute tu . harap menang =D

WISH FOR DECEMBER

pada 5.12.12 (rabu) opss dah lepas . yeah tarikh tu tarikh birthday anim yang ke 14 . pada hari tu anim rasa seronok sangat . anim fikir kawan anim lupa kat anim . but bukan apa yang anim sangka hehe . ramai kawan yang wish anim . walaupun kenal atau pun tidak mereka wish anim hehe . okay anim ucapkan selamat bulan disember . *walaupunnakmasukbulanjanuarihehe* . harap diluar sana sangat gembira pada bulan disember 2012 ini . lepas ni nak masuk bulan januari . dan tahun baru . tinggalkan kenangan manis pada bulan ni ye . btw anim happy pada bulan disember ni .. I  L O V E  Y O U  S O  M U C H  D E C E M B E R 


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Segmen : Barangan Blog FREE By Nurul Ezatee
  • "Segmen Pendek : Siapa Nak Anis Edit Blog Dia?"
  • Perlu Ke Ada Facebook Fan Page ?
  • Short Segment by Nurhanim-ehier
  • Muka Nampak Dewasa Ke ?
  • Baru Lagi :)
  • Kawaii Giveaway by Mimie & Isha
  • Segmen Cikmun Domain Free Untuk Blogger
  • Sambut Birthday
  • Happy Birthday To Me :)