Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Short segment : Aku Suka Dia by Hanim and Fiza
Jumaat, 21 Disember 2012 • 3:55 PTG • 2 comments

Assalamualaikum + Annyeong Haseyo !!
Hai . buat apa tu ? ha kalau tak buat apa tu mari join segmen dari HANIM . uihh 2 kali anim join segmen hanim ni . tapi kali ni segmen hanim bergabung sekali . hehe . okay siapa nak join macam biase . CLICK banner okay . hurmm harap menang amin !!

pada bulan 2 (15.2.12) anak buah anim yang pertama . dilahir dengan selamat . uihh seronok nye dapat anak buah . umur baru 14 tahun . bila mula mula tengok kurang comel . yela bayi baru dilahirkan . huhu . bila dah lama ya allah comel nye kau . haha sampai sekarang . anim rasa geram dengan dia . rasa nak cubit pipi dia . haha . alhamdulilah sudah 10 bulan 6 hari sihat tiada masalah . kadang kadang demam . ala biasa budak nak tumbuh gigi atau nak jalan . tapi hari tu dia demam sebab tumbuh gigi . and lepas berapa minggu dia demam lagi . maybe nak jalan kot . then sekarang dia dah pandai jalan . tapi belum pandai jalan sepenuh lagi . ha semalam dia asyik jalan je . pastu jatuh haha tadi pun laju and jauh dia jalan . hurmm InsyaAllah / In Shaa Allah tahun depan sebelum 15.2.2013 damia dah pandai jalan . hehe boleh lari kan ahaha . mesti comel damia pakai gaun masa party birthday damia . uihh tak sabar anim nak tunggu dia besar . boleh anim bawak dia pergi jalan jalan . maybe umur anim masa tu 20 ke atas . and boleh bawak kereta huhu seronoknye . hurmm harap kakak kedua anim mengandung . damia ada sepupu huhu . okay lah sampai sini je anim taip pasal anak buah kesayangan anim hehe .


MAKSU and FARISYA DAMIA . anim yang pilih nama dia hehe . gambar ni masa cukur jambul . tapi sekarang lagi comel hehe nak tengok gambar dia sorang tapi gambar tu dah lama le ..


see ? budak keci pun pakai tudung haha . tapi gambar ni dah lama . gambar damia banyak kat phone mama anim . nanti kalau anim sempat uplound sebelum segmen ni tamat anim masuk okay .

harap anim ada rezeki amin !!


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • December Wish Giveaway by Liyana and Myra
  • Segmen : Barangan Blog FREE By Nurul Ezatee
  • "Segmen Pendek : Siapa Nak Anis Edit Blog Dia?"
  • Perlu Ke Ada Facebook Fan Page ?
  • Short Segment by Nurhanim-ehier
  • Muka Nampak Dewasa Ke ?
  • Baru Lagi :)
  • Kawaii Giveaway by Mimie & Isha
  • Segmen Cikmun Domain Free Untuk Blogger
  • Sambut Birthday