Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Bye Selamat Tinggal !!
Ahad, 7 Oktober 2012 • 10:10 PTG • 4 comments

Assalamualaikum + Annyeong Haseyo !!
Hallo . you all !! selepas ini anim tak on9 dah . hurmm sedih *mukegedik* woah kejap . bukan selama lamanya anim tak on9 . buat sementara je . biasa lah nak exam akhir tahun . nak duduk kelas pandai mesti kena rajin rajin . ye memang tengah rajin ni . semenjak berapa bulan eh ? anim suka sangat belajar . lagi lagi math . perghh memang best belajar math ni . dulu anim memang tak suke math . tapi sekarang hati menyentuh math lak haha . hurmm hari tu cikgu ape tah tak datang . then cikgu lain ganti . anim cakap kat kawan . kenapa tak buat kuiz ke ? belajar ke ? pastu diaorang mara anim . ko ni orang tak nak belajar ko nak belajar . anim cakap dalam hati ek suke hati ah aku nak belajar . ko tak nak belajar sudah lah ko nak libat kan orang lain . aishh time tu memang mara gile . yelah orang nak beljar bukan nak bergosip . betul tak ? aishh sabar je lah .

ha you all dah exam belum ? kalau belum study lah . jangan nak berblog je . tengok ni lagi 2 minggu je lagi . hurmm kalau dah habis exam . memang dah nak dekat cuti sekolah . aishh jadi gile anim tahu . duduk dekat bilik je . entah lah semenjak berapa bulan anim kalau tak buat ape . mesti duduk kat bilik je . kalau anim kurung dalam bilik . ruang tamu sunyi je tinggal parents anim je lah . duduk kat ruang tamu . tengok tv buat ape . anim kurang suke tengok tv . entah lah tapi bile on9 . hurmm berjam-jam sampai badan sakit . ni lah perangai anim . tapi kalau bosan off9 lah cepat . oke lah sebelum tu anim nak mintak maaf . dari rambut ke hujung kaki eh . nak exam harus mohon maaf kan . harap dimaaf kan . *macamnakpmrsudahhaha* dan doakan anim supaya markah cemerlang anim pun semakin meningkat . harap meningkat jangan menurun hehe . oke bye assalamualaikum !!


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Segmen Kilat : Header Free ^^
  • SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku BerBlog ?
  • ❝Contest : 3 Dalam 1 By Ieza Yusof❞
  • Penat tapi Seronok !!
  • Kulit Baru !!
  • Segmen : Header Free For Blogger by Hansya
  • Apa Sudah Terjadi ?
  • Berposing Je Yeah ..
  • First Time oh First Time !!
  • Anim Pon Minat Juga Gangnam Style ?