Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Anim Pon Minat Juga Gangnam Style ?
Sabtu, 8 September 2012 • 3:00 PTG • 0 comments
Assalamualaikum + Annyeong Haseyo ^^
Hallo , sesiapa yang singgah blog ku yang tak berapa ni . sila lah follow blog anim ek . tengok gambar dekat atas sudah lah kan . okay , kita abaikan pasal follow . now anim nak cakap pasal . gangnam style ni . sekarang ni orang sibuk pasal gangnam style ni . terlalu ramai yang suka . best sangat ke ? anim tengok biasa je . tak de lah best sangat . tapi lagu blog lagu anim opp opp oppa gangnam style haha . ala anim suka tapi tak de lah macam you all . gile gile dengan gangnam style ni . ha semalam anim sukan . pastu tibe tibe kawan anim buat gaya gangnam style . perghh sampai terikut gaya GS ni . bukan lagu je tapi dengan gaya gaya sekali .
aishh malam tadi anim pun terikut nak buat . pastu mama panggil nasib baik panggil . kalau tak anim dah terikut gaya mereka yang patut tak diikut ni .

ha tadi anim breakfast mcd . uihh sedap pagi2 dah makan double . anim memang suka makan double2 ni hehe . pastu nak balik . tibe tibe je ade lagu GS . anim cakap k.tin oppa gangnam style . then mak cik anim kata jahanam style haha . memang patut pon cakap macam tu . mama cakap ustaz indrus kata tak payah ikut GS ni lebih baik belajar solat ijazah lagi bagus . perghh sempoi je ayat ustaz haha . tapi bile ade lagu GS ni mama pon nyanyi sekali . anim pon tak hafal . dasyat sungguh . tapi lebih bagus anim tak tahu lirik . kalau tahu habis . pelajaran ke mana tah . tapi sekarang anim tengah berusaha lagi untuk exam kali terakhir ni . bulan depan exam dah memang anim takut . walaupon lagi berapa minggu adoii memang gile ah . tapi exam yang lepas ni . banyak anim meningkat huh dasyat ohh haha .

ha amacam dah tahu pasal gangnam style anim ni ? okay kalau dah tahu bagus lah . k bye assalamualaikum !!


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Segmen Kata Kata Semangat Dari Anda
  • Berbaju Baru !!
  • Merdeka !!
  • Raya !!
  • Contest : Fizgraphic Vector Gambar Saya!
  • Selamat Hari Raya !!
  • Segmen : Saya nak header free dari Eyra
  • segmen : nak header dari syifaizzah [FREE]
  • Contest ' Saya Nak Doodle dari AinaSyafiqah
  • Sayang Dia Ketat Ketat ( FARISYA DAMIA )