Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Segmen Kilat : Header Free ^^
Ahad, 7 Oktober 2012 • 8:56 PTG • 0 comments
 JOIN

Assalamualaikum + Annyeong Haseyo !!
Hallo . buat ape tu ? kalau bosan sangat . meh join segmen ni . ala senang je . you all tekan button join . then buat ape dia yang suruh dan post kat komen dia . ha senang je kan ? ape lagi join lah rugi tak join . bukan senang nak dapat header free kan ? sapa nak join tekan button join di atas oke ..

follower : 615
id facebook : qasehfarhanim

Nama : Anim Aziz
Link blog : http://nurfatinfarhanim.blogspot.com/
Ayat 1 : Anim Aziz
Font 1 : bubblecum
Warna ape :
pink (A), ungu (N) , hijau (I) , biru (M) , kuning (A) , oren (Z) , merah (I), hijau muda (Z)Ayat 2 : http://nurfatinfarhanim.blogspot.com/
Font 2 : heartbreaker
Warna ape : putih dah hitam
Doodle : http://4.bp.blogspot.com/-RnpLN5cM3D8/UDR7pUCOSmI/AAAAAAAAK0I/NhsqHVbeb5E/s200/illust132.png ltk doodle ni cm dye trbang tau keci kn dye ek .

nak header macam kat link ni ek http://3.bp.blogspot.com/-aGaZYsyP1HE/T-aMRzgHxvI/AAAAAAAAIF4/zh_Hk7b14_k/s400/pink.png yang my online diary tu tukar anim aziz dan yg tulisan keci tu link blog sye wrne dia nk pink (A), ungu (N) , hijau (I) , biru (M) , kuning (A) , oren (Z) , merah (I), hijau muda (Z) . yg grsan link tu warne pink jgn wrne sme dgn wrne pink huruf A ek . dn wrne tlsan link tu wrne putih grsn tpi dye tu wrne htm ek  ..

maaf kalau banyak songgeh !!


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku BerBlog ?
  • ❝Contest : 3 Dalam 1 By Ieza Yusof❞
  • Penat tapi Seronok !!
  • Kulit Baru !!
  • Segmen : Header Free For Blogger by Hansya
  • Apa Sudah Terjadi ?
  • Berposing Je Yeah ..
  • First Time oh First Time !!
  • Anim Pon Minat Juga Gangnam Style ?
  • Segmen Kata Kata Semangat Dari Anda