Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
First Time oh First Time !!
Sabtu, 15 September 2012 • 2:00 PTG • 0 comments

Assalamualaikum + Annyeong Haseyo !!
Hallo Dear .  anim rindu sangat dah lama tak update . ceh lama lah sangat  . kini ku di cc . ohh bukan klcc ek . haha anim first time dapat keluar dengan kawan anim dan sepupu anim . haha cc pun jadi lah kan . maklum lah anim ni anak kesayangan mama kan hehe . esok anim nak pergi open house rumah kawan anim . hari tu pun ade tapi anim tak dapat pergi rumah kawan lagi seorang tu . sebab anim pergi open house rumah sedare anim . so tak dapat lah pergi rumah shahirah . dan lagi satu sebelum tu juga . masa tu awal lagi raya . shahirah buat open house tapi anim cakap kat diaorang . anim tak dapat datang anim malas . padahal hati memang nak pergi . disebab mama tak izinkan anim pergi . pastu hari tu anim cakap nak pergi rumah saidah kat sp . hei tapi sebelum nak beritahu kat mama . anim berdoa tau macam macam anim doa . last last izinkan . dan mula pada itu lah mama izinkan anim pergi sp ke rumah kawan . hmm kl ? anim tak akan pergi lagi itu belum tibe masenye lagi . k lah bye irtenet macam kura kura lol . kalau setiap kali anim on9 macam ni memang sakit jantung anim haha . k lah esok anim update pasal open house ek kalau rajin lah . bye assalamualaikum !!


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Anim Pon Minat Juga Gangnam Style ?
  • Segmen Kata Kata Semangat Dari Anda
  • Berbaju Baru !!
  • Merdeka !!
  • Raya !!
  • Contest : Fizgraphic Vector Gambar Saya!
  • Selamat Hari Raya !!
  • Segmen : Saya nak header free dari Eyra
  • segmen : nak header dari syifaizzah [FREE]
  • Contest ' Saya Nak Doodle dari AinaSyafiqah