Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku BerBlog ?
Sabtu, 6 Oktober 2012 • 12:00 PTG • 36 comments


Assalamualaikum + Annyeong Haseyo ^^
Hallo , woah comelnye gambar dekat banner tu ? ha you all kenal tak dia ? aishh sapa tak kenal kan . ala LYSSA FAIZUREEN . sapa yang tak kenal tu . memang ketinggalan zaman haha . *gurau . now anim nak join segmen dari kak lyssa yang comel molek ni . hehe first time anim join segmen dia . ha sapa yang nak join sila tekan button JOIN di atas .

Kenapa berblog ?

anim bercerita kisah anim . setiap kali anim on facebook mesti bukak blog juga . kalau tak bukak memang tak sah lah hehe . dan sambil taip tu boleh join segmen dari blog yang lain kan . seperti anim tengah join segmen kak lyssa ni hehe ..

Macam mana boleh terjebak dalam dunia blogging ?

dulu masa anim umur 13 tahun . sebelum nak pergi sekolah . anim main facebook pastu kawan anim letak link blog dia dekat status . anim pun ape lagi bukak la . then tibe tibe hati nak buat blog juga . anim pun tanya lah dekat kawan . macam mana kau buat ? dia kata abang aku buat . anim pun ohh je lah hehe . dan pada mula saat itu lah anim bermula berblog ni sampai sekarang . dulu memang anim tak pandai edit . anim edit gitu gitu je . dah berapa hari ternampak pulak akak tu . dia post gambar then letak link blog sekali . anim pun bukak lah . perghh cantik gile . anim pun try lah tanye dia macam mana buat tu macam mana buat ni . then dia bagi link blog LYSSA FAIZUREEN . anim pun bukak lah blog kak lyssa yang comel tu . ha ape lagi anim jadi gile ah sebab lagi cantik dia punye blog . aduhh memang gile time tu ahaha . then pada situ juga anim mula edit hehe . mula mula anim edit memang oke lah tak cantik seperti orang lain . tapi bile dah pandai edit ha amek kau . sikit sikit nak edit haha . ade je tuto baru nak try ahaha . dan wajah blog sekarang ni hari tu anim edit . bile dah siap anim tergedik gedik sebab cantik sangat blog tak pernah rase cantik haha . okay memang anim suke perasan abaikan ..

Apa tujuan utama / asal korang berblog ?

nak berblog untuk bercerita apa kisah anim . blog ini seperti kawan anim . walaupun hanya blog anim gembira . apa yang anim tak boleh cerita dekat orang time tu . anim cerita dekat blog anim ni . blog lah yang anim sayang .

Dan apa yang menariknya tentang blog anim ?

hurmm apa yang menarik tentang blog anim ? sebab warna pink ia nampak comel , sweet , cool dan warna pink ni sesuai dengan seorang gadis seperti anim *perasan* 

Idola anim ?

kak lyssa faizureen le . dia lah terbaik . apa yang dia buat tuto mesti jadi . dan senang faham dia ajar . dan idola anim lagi sorang ialah nurul atiqah jaidin dia pun terbaik bagi anim . dia banyak buat tuto blogskin . sebab sekarang anim pakai blogskin . dulu selalu bukak tuto kak lyssa tapi sekarang nurul . walaupun anim tak buat tuto yang ak lyssa buat tu . anim tetap bukak blog kak lyssa . anim selalu baca entry kak lyssa update pasal kak lyssa . 


ha ape macam senang kan ? tengok anim punya panjang benor haha . anim memang suka cerita dekat orang hehe . join tau jangan tak join lak . btw today bufday abah anim hehe .


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • ❝Contest : 3 Dalam 1 By Ieza Yusof❞
  • Penat tapi Seronok !!
  • Kulit Baru !!
  • Segmen : Header Free For Blogger by Hansya
  • Apa Sudah Terjadi ?
  • Berposing Je Yeah ..
  • First Time oh First Time !!
  • Anim Pon Minat Juga Gangnam Style ?
  • Segmen Kata Kata Semangat Dari Anda
  • Berbaju Baru !!