Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Berposing Je Yeah ..
Ahad, 16 September 2012 • 4:46 PTG • 0 comments

Assalamualaikum + Annyeong Haseyo ^^
Hallo , dengan lafaz bismillahirrahmanirrahim . okay semalam anim ada cakap nak update pasal . pergi rumah shafikah . yeah akhirnya anim dapat pergi juga . ha tengok gambar atas tu . comel tak ? yang tudung harimau tu cantik ? oh terima kasih haha *perasan . ni je kawan baik kiteorang pergi . dua orang je lah yang sorang tu tuan rumah nye haha . tadi anim makan nasi minyak . sedap juga . anim tengah lapar time tu pergh yum yum yum lah . mama tak masak . biasa lah hari hujung memang tak masak . sarapan je tadi . pastu nasib pergi rumah ika . dapat lah kenyangkan perut ku ni haha . hurmm pergi rumah ika sekejap je . masuk masuk salam mak ika . pastu makan . dah siap pastu keluar . and then ape lagi posing lah kan . perghh macam anim bergaya . semua nye buat gaya gadis ayu . ayu lah kononnya anim ni haha . puihh lah anim . adoii esok cuti . nak belajar lah . anim ni memang dah berubah . tibe tibe nak belajar . orang suka cuti . dia tak suka . hei memang bagus pun ikut perangai anim ni betul dak ? haha k lah bye assalamualaikum !!


haha cantik background dia ...


ni lah anak murid smk subang . yang tengah tu cover ayu huhu ..


kiri ika dan kanan saidah ..


ni lah kalau dah candid anim terus jadi gile ni terlalu candid sudah aha ..



PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • First Time oh First Time !!
  • Anim Pon Minat Juga Gangnam Style ?
  • Segmen Kata Kata Semangat Dari Anda
  • Berbaju Baru !!
  • Merdeka !!
  • Raya !!
  • Contest : Fizgraphic Vector Gambar Saya!
  • Selamat Hari Raya !!
  • Segmen : Saya nak header free dari Eyra
  • segmen : nak header dari syifaizzah [FREE]