Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Kulit Baru !!
Jumaat, 28 September 2012 • 10:21 PTG • 3 comments

Assalamualaikum + Annyeong Haseyo ^^
Hallo , woah woah baru update . dah tukar kulit blog baru . huhu cantik tak ? penat oh edit . walaupun anim edit sikit tapi penat . macam macam anim tukar huhu . ha cer tengok header dia . baru tau . hari tu kan anim join . satu segmen dari Hansya . anim dapat header biase je . yang pemenang no 1 & 2 . dapat header special auw . hurmm tak pe janji dapat header hehe . tq sekali lagi hansya . walaupun saya sangka lain . tapi dapat lain humm tak pe . Ha you all cer tengok menu tab ? header ? back to top ? ha semua mustache kan ? haha dari dulu anim nak wajah blog macam ni . akhirnya capai juga kan . hehe . aish geram pulak . anim tengok blog ni . sebab cantik sangat . tak pernah sangka macam ni . haha terlalu lebih happy sangat ni . ohh jap anim nak tanya you all . best tak lagu ? ouhh mesti lah best kan . kau yang terindah dalam hidup ku . haha suka dengar lagu ni .

Eh you all nak tahu tak ? tadi kan best gile sukan . anim main badminton . perghh best sangat . anim lawan dengan cikgu . woah cikgu tu jangan main haha . mula2 anim nampak cikgu dengan budak cina lelaki . pastu lama2 paah bla dia kata nak rehat . anim pon pergi kat cikgu join sekali haha . anim geng dengan budak cina tu . perghh memang dasyat ah . pandai gila dia main . anim tak dapat tangkap dia tolong dapatkan . perghh terbaik dari ladang haha . then dah lama tu cikgu lagi sorang tu dia datang . baru abis mengajar kelas 2 A . ha nak tahu tak cikgu join sekali dengan baju kurung ahaha . tergelak anim . tapi bagus juga cikgu tu . walaupun dia pakai baju kurung tapi dapat tangkap . hurmm anim memang tak boleh lupa pasal hari ni . anim akan ingat sapa bila bila . bro tq very much okay . jap sebelum anim tinggal kan blog ni . anim main badminton sampai lebih masa tau . haha dasyat . sanggup masuk lambat sebab nak main . bile je masuk tengok budak laki ramai tak masuk agi . aishh okay lah dah malam bye assalamualaikum ..


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Segmen : Header Free For Blogger by Hansya
  • Apa Sudah Terjadi ?
  • Berposing Je Yeah ..
  • First Time oh First Time !!
  • Anim Pon Minat Juga Gangnam Style ?
  • Segmen Kata Kata Semangat Dari Anda
  • Berbaju Baru !!
  • Merdeka !!
  • Raya !!
  • Contest : Fizgraphic Vector Gambar Saya!