Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Segmen Free Header
Ahad, 30 Jun 2013 • 12:09 PTG • 0 comments
Assalamualaikum + Annyeong Haseyo 
Alhamdulilah dapat bukak blog hee rindu sama mu . apa lah baru berapa hari tak bukak dah rindu hee . btw anim baru habis tengok SEBENARNYA SAYA ISTERI DIA ep 12 . siapa suka tengok cerita ni ? kita geng haha mesti suka sebab hero dia hensem . auww anim minat dia tapi dia dah kahwin . *sedih . haha dah dah lupakan . okay now anim nak masuk SEGMEN FREE HEADER by baju warna coklat . anim harap sangat anim bertuah dapat header ni . sebab header anim dah lama tak tukar . anim tak je photoshop nak edit header . sebab anim dowloand je tak jadi geram je anim rasa nak gigit laptop ahaha . so anim harap ada lah rezeki tu ye aminn :) siapa nak header juga klik banner okay yunk ? mana lah tahu kan you all pun bertuah hee . 

ni contoh header dia . ada 4 jenis header . dia nak you all pilih mana yang cantik tuk header blog you all tu pun kalau dapat haha . anim pilih no 1 . sebab dia comel anim memang nak sangat header macam tu hee harap bertuah ye . okay bye assalamualaikum :)





PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Segmen : Doodle Comel by Fizgraphic
  • Happy Birthday Mama !!
  • Giveaway I Love U Chocolate
  • C H A N G E
  • Kasut Oh Kasut ..
  • Halloooooooooo ....
  • GWIYOMI
  • Senyum Selalu !!
  • 16.3.2013
  • Jalan Jalan :)