Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Yeah Merdeka !!
Khamis, 1 November 2012 • 5:18 PTG • 0 comments

Assalamualaikum + Annyeong Haseyo ^^
Hye !! wah akhirnya sudah habis exam . tapi ? tapi masih ada perasaan takut . anim nak masuk kelas atas . anim dah puas duduk kelas hampir bawah kurang pandai . sebab anim tak tahan perangai budak kelas anim . perangai ya allah sakit jantung anim . nak kena jaga perangai mereka . nak jaga perangai anim lagi . eh choppp asal anim kena jaga perangai diaorang ? sebab anim ketua kelas . benci tahu . anim nak bebas pun tak boleh . bile anim kena marah dengan cikgu diaorang kata pandan muka sapa suruh jadi ketua . eh ayat macam ****h je . cikgu yang suruh . hurmm tak pe lah anim ada pengelaman . you all ada ? tak de kan . haha bantak pulak haha . ha you all dah habis exam belum ? anim dah habis semalam . harap anim lulus . anim dah berusaha . anim tak pernah putus asa . walaupun kelas bising . tapi masih ada berusaha . harap lulus doa kan anim ek . amin . tq yang doa kan anim . and anim nak doa juga dekat you all . yang amek SPM and PMR *pmr dah habis le . haha sekarang boleh anim update selalu . tu pun kalau ada someting hehe .

hurmm you all bile mula cuti sekolah ? anim dah mula cuti dah hehe . tapi rabu & khamis mula sekolah balik . jumaat baru betul mule cuti sekolah . sekarang ni form 2 je yang cuti . yang lain semua sekolah . haha pandan muka . ishh tak baik kan anim ni . dari tadi pandan muka kat orang je . nanti orang pandan muka kat sendiri pandan muka . haha . anim happy dapat luah masa dengan you all . walaupun berumur tak sama . tapi i dont care . amboii speaking ko . okay lah sampai di sini saje . eh jangan lupa komen tau hehe . nanti kalau anim ada masa anim edit blog oke bye .. assalamualaikum !!


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Study with Member !!
  • Best Juga Aku Terima Nikahnya ..
  • Maaf Sangat Sangat !!
  • Bye Selamat Tinggal !!
  • Segmen Kilat : Header Free ^^
  • SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku BerBlog ?
  • ❝Contest : 3 Dalam 1 By Ieza Yusof❞
  • Penat tapi Seronok !!
  • Kulit Baru !!
  • Segmen : Header Free For Blogger by Hansya