Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Study with Member !!
Khamis, 25 Oktober 2012 • 6:20 PTG • 0 comments

Assalamualaikum + Annyeong Haseyo !!
Hye . huhu dah lama tak sentuh lappy . rindu ohh . maklum lah exam . hehe actually tak habis exam lagi . anim mintak dekat mama . mama kasi pulak haha . ha anim nak cerita ni . sabtu lepas anim study dekat KFC  . study sampai kfc haha . mesti you all cakap study ke lepak ? lepak kecuali NUR FATIN FARHANIM . datang datang je kfc pastu diaorang nak makan . anim pun suruh kawan beli makanan . zinger double down . perghh sedap ohh . tapi diaorang makan anim tak makan pun sebab study . semua suruh makan dulu . tapi anim study juga . diaorang bukan belajar pun . belajar sikit sikit je tengok gitu gitu je . grr membosan kan . asyik ambil gambar je . eh anim tahu anim cantik haha perasan . lepas tu dah habis keluar . ambil gambar lagi bosan . then dah habis bual bual kat luar . baru masing masing sibuk nak call parents . anim ? ohh tak pun sebab tumpang dengan kawan .hantar kakak tapi balik dengan kawan . sepatutnya kawan kena hantar anim tapi . kakak nak beli makanan juga tu suruh hantarkan hehe . 



with my friend ATIRAH


SHAIRAH SHAFIKAH HANISA


yang depan tu tak sabar makan beli sampai dua haha ..


kaum hawa ..


haha tengah padang camera lain . cer tengok belah kiri yang hujung sekali tu oppa gangnam style sexy lady haha ..


ada sorang tertinggal le ia anim haha ..


kiri nad tengah anim kanan sara ..

tq pada sesiapa yang baca entry ni .. 



PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Best Juga Aku Terima Nikahnya ..
  • Maaf Sangat Sangat !!
  • Bye Selamat Tinggal !!
  • Segmen Kilat : Header Free ^^
  • SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku BerBlog ?
  • ❝Contest : 3 Dalam 1 By Ieza Yusof❞
  • Penat tapi Seronok !!
  • Kulit Baru !!
  • Segmen : Header Free For Blogger by Hansya
  • Apa Sudah Terjadi ?