Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Best Juga Aku Terima Nikahnya ..
Sabtu, 13 Oktober 2012 • 1:56 PTG • 0 comments

Assalamualaikum + Annyeong Haseyo ^^
Hello . ha you all dah tengok cerita Aku Terima Nikahnya ? rugi sapa tak tengok . best gile . pastu romantik lagi pulak tu . then anim tengok pukul 12 lebih malam . lagi le romantik kan haha . *muka gedik* diaorang berlakon macam suami isteri betul je . yela asyik asyik peluk je . cium pipi le . uishh dasyat gile . ni lebih romantik sangat ni haha . ha time dia mancing ikan kan . time tu best . Adi putra (johan) kata dapat ikan pastu nora danish (arlisa) kata mana mana . sambil tu dia lompat lompat macam budak budak haha . then jatuh johan pun terjun selamat kan isteri . perghh memang sweet gile diaorang tu haha . then lepas dia kemalangan je dah tak romantik dah . kesian gile arlisa sebab suami dia tak ingat dia sapa . then lama lama tu arlisa bawa johan yang diaorang penah pergi untuk mengingat kan ingatan dia tu . pastu dah lama arlisa putus asa . dia mintak cerai dengan johan . johan kata akhirnye awak menyerah juga . arlisa kata saya tak pernah menyerah tapi awak tak pernah berjuang . ye kot dia kata macam tu lupa le hehe . dan lepas dia mintak cerai . esok nye johan ingat dia tu sapa . pastu arlisa tengok video johan dulu . lepas dah habis video tu . johan datang dia cari arlisa . bile dah sampai je dia kata walau berapa perempuan kat luar sana ramai mata abang tetap pilih arlisa . johan sebut apa yang dia sebut dekat video tu . dah mula saat itu lah berbaik semula . dah tamat haha . kalau sapa yang baca entry anim ni . tak berapa faham . maaf kan anim ek . lebih baik tengok . rugi sapa tak tengok .

okay lah masa anim dah nak tamat . mama kasi main 1 jam je . okay le tu kan daripada tak dapat main . hehe . doa kan anim semoga lulus okay . terima kasih banyak yang selalu doa kan anim ek . oka bye assalamualaikum jangan tak tengok okay ..


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Maaf Sangat Sangat !!
  • Bye Selamat Tinggal !!
  • Segmen Kilat : Header Free ^^
  • SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku BerBlog ?
  • ❝Contest : 3 Dalam 1 By Ieza Yusof❞
  • Penat tapi Seronok !!
  • Kulit Baru !!
  • Segmen : Header Free For Blogger by Hansya
  • Apa Sudah Terjadi ?
  • Berposing Je Yeah ..