Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Wajah Baru !!
Jumaat, 2 November 2012 • 4:19 PTG • 0 comments

Assalamualaikum + Annyeong Haseyo ^^
Hye . ha cantik tak blog anim ? maaf lah kalau buruk . kalau tak suka jangan tak singgah lagi . ni nak menangis ni haha . hurmm you all ingat tak bile anim edit blog yang sebelum ni ? anim lupa lah . tak silap anim awal bulan kan ? okay mulai saat ini . anim akan edit blog sebulan sekali je . nanti bulan 12 anim edit lagi ek . ha ni nak cerita ni . bulan depan bufday anim . nak hadiah ? hehe muka tak malu anim ni . member kata nak pergi kfc lagi . pastu sambut bufday anim sekali . ada 3 orang tu lah buat kalau sorang tak kan buat punya . tapi anim tak tanya mama sebab lambat lagi . harap mama kasi kan . yela tak pernah member nak sambut . ni kali pertama . anim tak kisah pasal hadiah . tapi cuma nak member sambut bufday anim je . okay lah bye assalamualaikum ..


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Yeah Merdeka !!
  • Study with Member !!
  • Best Juga Aku Terima Nikahnya ..
  • Maaf Sangat Sangat !!
  • Bye Selamat Tinggal !!
  • Segmen Kilat : Header Free ^^
  • SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku BerBlog ?
  • ❝Contest : 3 Dalam 1 By Ieza Yusof❞
  • Penat tapi Seronok !!
  • Kulit Baru !!