Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
GoodLuck For SPM Candidate !!
Ahad, 4 November 2012 • 8:39 PTG • 0 comments

Assalamualaikum + Annyeong Haseyo ^^
Hye . malam ni nak update pasal spm . tibe tibe ada mood nak update pasal spm . pmr tak de lak nak update entry . haha kesian . tahun depan anim PMR CANDIDATE . woah seram dohh . macam mana lah anim pmr nanti . adakah bertambah rajin ? haha . okay anim nak ucapkan goodluck for smp oke . jawab dengan tenang okay . tak perlu stress bile jawab . kalau tak dapat jawab istifar banyak2 . and kalau dapat jawab sebut alhamdulilah okay . anim selalu macam tu bile jawab exam . hehe . eh anim nak tanya lah bagaimana perasaan you all nak spm ? rasa cuak tak ? haha kalau rasa cuak . berdoa lah banyak banyak . oke ah mama ajak makan . bye assalamualaikum . ingat tau pesanan anim tadi ..


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Wajah Baru !!
  • Yeah Merdeka !!
  • Study with Member !!
  • Best Juga Aku Terima Nikahnya ..
  • Maaf Sangat Sangat !!
  • Bye Selamat Tinggal !!
  • Segmen Kilat : Header Free ^^
  • SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku BerBlog ?
  • ❝Contest : 3 Dalam 1 By Ieza Yusof❞
  • Penat tapi Seronok !!