Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Berbaju Baru !!
Ahad, 2 September 2012 • 10:27 PG • 0 comments

Assalamualaikum + Annyeong Haseyo !!
Hye , sekian lamanya beraya baru blog aku dapat baju baru . kesian lol . tapi okay lah dapat baju baru pada hari ketengahan raya . betul tak blog ? ha cer tengok blog anim ni . memang tak pernah berubah . asyik warna pink je kan . tapi anim pernah lah berapa kali tukar baju blog warna lain . hurmm tengok autoplay lagu ? gambar di owner sidebar ? cbox ? lain kan ? mesti lah nak lain sikit . tak kan nak sama je kan . you all nak tahu kenapa anim tukar ape yang anim tulis tadi ? yang pertama sebab autoplay billy ni dia boleh ulang balik lagu tu . tak de lah kalau kite main kan sendiri *kalau lagu best lah haha . yang kedua gambar tu dah lama kena tukar kan . yang ketiga sebab warna cbox dulu kurang cantik so tukar warna bagi pretty sikit hehe . ha dah tahu kan ? tak yah tanya anim lagi hehe .

hei you all nak tahu tak ? anim beli phone baru huhu . tu le sebab twitter anim asyik di update . kalau tak memang twitter biar macam tu je . sebulan berapa kali je bukak . ni ade phone baru asyik update siang malam . ha nak tahu phone ape anim beli ? anim beli phone galaxy mini 2 . bukan sekadar galaxy tab 2 je ade . haha buat iklan pulak anim . hurmm memang best ah phone tu . harge dia pun boleh tahan juga huhu . nanti anim akan rindu phone rabbit anim dulu . *phone c3 . hurmm tak pe lah nanti anim beli cover phone cartoon . anim suka cover cartoon2 sebab comey . macam2 bentuk ade ? tapi anim belum beli . sebab phone tu baru lagi so susah nak keluar yang cartoon2 ni le .

okay lah bye sampai di sini saja story anim kali ni . assalamualaikum !!


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Merdeka !!
  • Raya !!
  • Contest : Fizgraphic Vector Gambar Saya!
  • Selamat Hari Raya !!
  • Segmen : Saya nak header free dari Eyra
  • segmen : nak header dari syifaizzah [FREE]
  • Contest ' Saya Nak Doodle dari AinaSyafiqah
  • Sayang Dia Ketat Ketat ( FARISYA DAMIA )
  • Shopping Raya ^^
  • 8 Ramadhan !!