Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Merdeka !!
Sabtu, 1 September 2012 • 8:10 PG • 0 comments
Assalamualaikum + Annyeong Haseyo ^^
Hye you all & good morning . anim nak ucapkan Selamat Merdeka ke 55 . anim baru nak update pasal merdeka . semalam anim keluar . tak sempat nak update blog ku ni kan . Eh , anim nak tanya sapa yang pergi dataran merdeka semalam ? anim tak pergi pun . hari khamis sebelum merdeka mama ajak abah pergi . tapi tak pergi pun . rasa rasanya takut ramai kot . Ha you all bangga tak jadi anak malaysia ? eh sapa yang tak bangga keluar dari malaysia ni sekarang juga . cehh marah pulak haha . hurmm akhirnya merdeka dah ke 55 dah . cantik nombor betul tak ? hmm teringat time sekolah rendah . dulu time merdeka . mesti ade pertandingan pasang bendera dalam kelas . tapi sekarang mana ade dah sekolah menengah dah hehe . okay lah bye assalamualaikum !!


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Raya !!
  • Contest : Fizgraphic Vector Gambar Saya!
  • Selamat Hari Raya !!
  • Segmen : Saya nak header free dari Eyra
  • segmen : nak header dari syifaizzah [FREE]
  • Contest ' Saya Nak Doodle dari AinaSyafiqah
  • Sayang Dia Ketat Ketat ( FARISYA DAMIA )
  • Shopping Raya ^^
  • 8 Ramadhan !!
  • Keletihan + Kebanggaan !!