Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Raya !!
Khamis, 30 Ogos 2012 • 9:05 PTG • 0 comments

Assalamualaikum + Annyeong Haseyo !!
Hallo , huhu dah berapa hari anim . baru nak cerita pasal raya pertama anim . ape pon tak pe lah lah . kita terus je kan lah ye . ha sebelum anim nak cerita . cer tengok gambar kat atas ? haha comel hodoh tak ? dengan muka macam tu . then ada tadung banyak . oh my god haha . dah lah abaikan je lah . ha macam mana best tak hari akhir puas you all ?  hurm sebelum buka puasa dah ade orang main mercun meriam . adoii dah lah buka lambat pastu bunyi mercun pulak adess ^.^ . buat bising je dari sebelum sampai lah kul 1 pagi lebih . ee tak penat ke ? tak ngatok ke ?*jeles tak dapat main haha . hari tu tengah buat kuih raya . anim tanya mama . ma boleh tak nak beli mercun . mama kata tak payah bakar duit je . pastu kakak menyampuk . cube ko bakar duit rm 50 . anim jawab balik . sayang ah nak bakar . kakak kate ha tahu pun same je lah kau bakar mercun . tapi bakar mercun best kan . kalau bakar duit nagis . betul tak ?

dah dah . ha macam mana raya pertama you all best tak ? perghh best gile raya kat kampung . tahun depan nak raya lagi kat kampung ah . sebab kite nak dapat duit raya banyak . you all nak tahu tak ? time raya pertama anim dapat rm 300 lbh perghh . jumlah sama dengan duir raya tahun lepas . tapi sekarag 2 x dohh . soronok nye . hari tu abang ipar anim cakap . kalau abah tanya sapa nak balik kampung . mesti anim setuju dulu . anim gelak je lah . memang best raya kat situ . ala bukan duit lah . sebab boleh jumpa sedara . Ha you all nak tengok tak gambar anim molek , comel .


with my mom ..


candid ..


corak sama . tahun pertama nak baju sama huhu ..


pasangan suami dan isteri huhu ..


raya kedua ..


hari akhir puasa ..


hari pertama raya ..


huhu comel tak family kite ?


time sebelum nak pergi muzium padi tapi bergaya di rumah pak ngah huhu ..


duit raya di hari pertama !!


di muzium padi huhu ..


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Contest : Fizgraphic Vector Gambar Saya!
  • Selamat Hari Raya !!
  • Segmen : Saya nak header free dari Eyra
  • segmen : nak header dari syifaizzah [FREE]
  • Contest ' Saya Nak Doodle dari AinaSyafiqah
  • Sayang Dia Ketat Ketat ( FARISYA DAMIA )
  • Shopping Raya ^^
  • 8 Ramadhan !!
  • Keletihan + Kebanggaan !!
  • Segmen Kenangan Ramadhan