Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Sayang Dia Ketat Ketat ( FARISYA DAMIA )
Sabtu, 4 Ogos 2012 • 2:22 PTG • 0 comments

Assalamualaikum + Annyeong Haseyo ^^
Hallo !! Ape khabar sihat ? sudah 15 kita puasa kan ? ouh lagi 14 hari je nak raya haha . raya je kerja anim ni . ha today anim nak buat entri for anak buah anim ni ha . dia sudah 5 bulan lebih dah . 15 hari bulan ni . dia berumur 6 bulan . actually dah lama anim nak buat entri ni but . tak terbuat pun . sampai sekarang baru nak buat . sorry dear maksu tak kan lupa damia punya okay . ha you all nak tahu tak pasal dia sekarang ? hurmm mesti lah you all nak tahu kan . now dia dah pandai guling guling , pusing pusing and macam macam lah . just tak pandai jalan lagi and cakap hehe . baru nak 5 bulan baru . damia ni peramah orang dia . kalau kita cakap dia pun sibuk nak cakap . haha tapi comel . anim lah setiap hari buat lawak . sampai penat lah . 

ha tadi anim ada cakap kan dia pandai guling guling . ehh macam hindustan pulak nak guling haha . mula mula tengok kat sini lama lama dia dah kat sana haha . memang dasyat betul anak buah anim ni . pastu kalau pusing macam helikopter pulak haha . first time tengok budak keci membesar . yela ani  ni anak bongsu . mana ada adik memang tak tahu macam mana budak membesar . bile ada anak buah ni baru lah tahu macam mana dia membesar . hurmm first time anim tengok dia menyiarap kan memang agak susah sikit . tapi bile dah pandai . hurm tak sampai berapa saat dah menyiarap haha . ha you all mari tengok pic damia yang tomey tomey belaka ni ek . . .

 ustazah farisya damia ... hehehe
 tengok budak ni orang nak amek gambar dia buat muka lak tapi comel kan ..
 haha anim pakai kan kat atas kepala dia ... jahat betul maksu ni 
 tengok suka gigit benda aishh stokin pun jadi lah ..
 kelakar betul tengok gambar ni . dengan pakai speck anim tu adoii ..
 keletihan sampai tidur ..
 tengok gelak dia tak boleh bla lah ..
 first time duduk dekat sofa hehe ..
 cer tengok damia macam barbie doll kan ?
 3 gadis jelita cehh wahh
 tengok dia gelak amboi kemain damia ye ..
 anak beranak comel kan diaorang ..
kite dapat kerusi meja makan aku ada , ko ado ?
thanks sebab singgah entri kali ini . hurmm jangan lupa komen .. assalamualaikum :D


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Shopping Raya ^^
  • 8 Ramadhan !!
  • Keletihan + Kebanggaan !!
  • Segmen Kenangan Ramadhan
  • Contest Header Cute & Awesome by Miss Opsspocot
  • Salam Ramadhan !!
  • Wajah Baru Semua Baru !!
  • Hari Yang Bersemangat
  • segmen : nak header free dari syifa
  • Tudung Baru Ku !!