Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Salam Ramadhan !!
Jumaat, 20 Julai 2012 • 9:43 PTG • 0 comments

Assalamualaikum + Annyeong Haseyo ^^
Hye selamat malam semua !! uihh tak sangka malam ni malam ramadhan . hurmm nanti sahur you all makan apa ? jangan tak makan pulak nanti sakit pulak . haha you all nak tahu tak ? anim semangat sangat nak puasa . macam macam anim kirim kat mama suruh beli untuk sahur esok . ha anim nak PESAN kat you all ni . jangan tak puasa tapi tak niat hurmm se-elok eloknya baca niat dulu sebelum masuk tidur ye , jangan gosip pastu fikir fikir lah sendiri anim tak nak cakap . yela you all kan dah besar mesti apa yang tak boleh apa yang boleh , bukan ?

eh you all nak tahu tak ? tadi kan time balik anim dengan member anim main tepung . best gile baling tepung kat member . anim kena 2 kali kot sebab anim lari . ha first anim kena kat mata anim terus menjerit anim kata korang ingat aku ni kek ke nak baling tepung .  perghh nasib baik tak banyak kena kat mata tapi kat baju , tudung , beg . eh , beg ? oh itu anim sakit hati sangat sebab kena . ishh anim sayang beg tu . tak pernah kotor tapi tadi dah main tepung terus kotor . anim sayang sangat dengan beg tu sampai tak suruh kawan pegang grr . ha lepas tu kawan lagi sorang tu baling kat anim lagi . anim geram anim amek tepung terus baling kat dia dengan sengaja haha . buat cam tak bersalah pulak . tapi apa pun happy . and then dah berapa minit anim pergi kat kawan anim sebab dah tak larat nak main . tapi sebelum pergi tu anim panggil member yang pegang tepung tu . and anim amek tepung terus baling kat dia haha pastu terus bla haha . gila betul anim .

 hurmm habis badan anim dengan penuh tepung . pastu kawan kawan anim tolong bersih kan . macam artis pulak tolong haha . berangan sudah anim . pukul 7 . 11 petang anim balik ishh teruk betul . haha anim jalan cepat gila time balik sebab takut parents marah . last last dah sampai abah kata mama tak de pergi jalan adoii . kalau tahu mama tak de confirm anim main lagi haha sengal punya anim ni . ha you all nak tahu apa motif kitaorang main . sebab esok dah puasa meh tu lah main untuk sambut ramadhan ..

okay lah sampai di sini sahaja anim bercerita assalamualaikum !!


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Wajah Baru Semua Baru !!
  • Hari Yang Bersemangat
  • segmen : nak header free dari syifa
  • Tudung Baru Ku !!
  • segmen : nak header free dari iza zaty ! (part 2)
  • Wajah Baru !!
  • Holiday di Cameron Highland
  • Segmen Nak Cursor Nama Saya ! by Iza Zaty
  • Segmen : Saya nak header meow dari Miraa Hussin
  • Segmen Mari Berhijab Part 2