Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Keletihan + Kebanggaan !!
Ahad, 22 Julai 2012 • 5:00 PTG • 0 comments

Assalamualaikum + Annyeong Haseyo ^^
Hallo , wahh dah pukul 4 lebih lagi berapa jam nak berbuka puasa yahoo . Eh , tukar baju baru nampak miss blogger ? aah miss anim oit !! Owh kenapa title dia macam tu ek keletihan + kebanggaan ? ohh ni lah anim nak cerita ni ha minggu yang lepas cikgu shahruddin suruh budak kelas 2 ikhlas buat untuk mata pelajaran seni . ha nak tahu apa dia . baca sampai habis ye . sambung balik . cikgu suruh buat muka taip . eh apa itu muka taip ? ohh muka taip ia tulisan cantik bak kata cikgu kata lah . tapi memang cantik lah you all . kalau tak tengok memang tak tahu le ape benda muka taip kan .

then cikgu tujuk lah cara buat nya pastu cikgu cakap minggu depan bawak  cikgu nak tengok okay . anim pon okay lah kan . bila khamis baru ni anim bawak . anim datang sekolah tengok member anim punya . tengok 2 tak siap . anim kata lah ish2 korang ni . dia jawab tak reti . adoii belajar lah wei tu pon malas nak buat *hehe cakap dalam hati je . pastu sorang member ni tengok dia kata . sapa buat ni . anim kata lah . aku buat ah . then dia tak cayai cakap anim adoii tu lah manusia . pastu anim cakap lagi kalau tak cayai aku tunjuk . dengan bangga nya cakap kan . pastu dia kata okay buat aku nak tengok . anim mintak buku lukisan shahirah dia tak nak anim amek shafikah punya bila nak buat baru shahirah suruh anim buat . anim kata tadi kau jual mahal sangat . and then anim buat . member kata perghh fatin dah tunjuk hebat dia . anim kata dalam hati haha sukanya aku bangga aku ahaha . pastu lagi semua member buat . perghh tadi tak cayai pastu suruh buat . hurmm tak pe lah kawan susah kita pon susah . kawan kita senang kita pon senang , betul bukan ? and lastly kat kelas member lain suruh buat lagi . aishh dalam 10 orang lah yang suruh buat . sakit tangan anim tahu .


ni lah muka taip nya . ni cikgu buat lah hehe ..



ha ni hasil nya . cantik bukan . terima kasih lah sapa kata cantik hehe ...


hehe S cacat sikit tak reti meh . 8 & 9 pon tak reti hehe ..


ha disediakan oleh NUR FATIN FARHANIM okay ..

okay lah bye assalamualaikum :D


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Segmen Kenangan Ramadhan
  • Contest Header Cute & Awesome by Miss Opsspocot
  • Salam Ramadhan !!
  • Wajah Baru Semua Baru !!
  • Hari Yang Bersemangat
  • segmen : nak header free dari syifa
  • Tudung Baru Ku !!
  • segmen : nak header free dari iza zaty ! (part 2)
  • Wajah Baru !!
  • Holiday di Cameron Highland