Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Tudung Baru Ku !!
Sabtu, 30 Jun 2012 • 2:15 PTG • 0 comments

Assalamualaikum + annyeong haseyo ^^
hallo , wah dah lama tak jumpa kau nyah . haha gila . hei you all blog anim habuk lagi ah you all tak bersih kan ke ? eee permalas betul lah you all ni . haha penyakit gila anim tu sudah datang *mana ada penyakit gila anim tipu je . okay buat muka serius sikit jangan nak buat muka gedik boleh tak anim . grr anim dah gila di sebab kan blog yang anim sayang kan gila gila auww . ohh okay okay , ha nampak tak picture di atas tu ? ha apa cantik ? oh terima kasih ye sayang . haha perasan je aku ni .

okay anim nak update pasal Fesyen Terkini . ala tak kan hang tak tahu .ni cek malas nak habak ni . kalau cek habak habis hang kena tunggu 2 3 jam na . haha sudah cakap bahasa kampung anim dah . amboi sudah sudah lah anim buat lawak . okay serius balik . okay maksud anim fesyen terkini adalah tudung bawal . perghh ramai sungguh orang pakai . pergi mana mana je mesti nampak orang pakai tudung bawal . termasuk anim ni sekali . oh yang anim pakai tudung bawal dekat gambar tu . tudung kakak anim yang ketiga tu ala yang pergi cameron lepas le . sebab anim tak de tudung bawal lagi so pinjam je lah dengan muka tak tahu malu kan .  tapi sekarang anim dah ada tudung bawal banyak 8 helai dalam masa satu hari je dah ada 8 helai .

ish3 shopping sakan ke apa ni . haha tak de lah . hari tu kakak sulong anim cakap kat mama tudung bawal rm5 je time tu pon anim ada gak . mama cakap lah beli kan anim . ehh kenapa murah sangat ? yela kat KL sapa tak kenal kan . ha semalam bila balik dari sekolah *laju anim jalan sebab tudung bawal yang anim kirim bila dah sampai rumah je tengok kakak anim yang ketiga tu try tudung bawal . anim kata hei tu orang punya lah nak ambil pulak . bila dah bukak tudung sekolah and then terus berebut dengan kakak kerana nak tudung bawal sebab cantik corak dia tu sampai berebut tu haha . tapi lagi kakak anim beli kat anim 5 helai je . ek kata 8 helai ? ohh yang lagi 3 tu mama beli kan . dekat makcik tudung . hei nape panggil makcik tudung nape tak panggil nama dia ? sebab dia jual tudung haha . ha satu bulan sekali je dia datang rumah anim . ha senang kan tak yang pergi kedai tudung lagi haha .

ha , you all nak tahu tak ? tadi pagi anim rajin sangat 2 . tak tahu napa rajin maybe sebab ada tudung baru ? hehe  anim basuh semua tudung lama anim tu . yang mana anim tak nak simpan lah . sebab ada tudung bawal dah hehe . nanti nak gosok tudung bawal anim tu . senang bila nak pergi mana2 sebab nak siap terus pakai jelah tudung tak yah lah nak gosok tudung haha . ha nanti anim ambek gambar dengan semua tudung bawal baru tu ye . hehe tak sempat nak ambek gambar dengan dia . bukan tak sempat tapi tak try lagi huahua . tadi anim tengok video dekat youtube cara pakai tudung bawal ala ala hijab . wah gitu kau haha .

ha amacam panjang kan entry kali ni . sorry kalau terlepas tulis perkataan benci . harap dapat di maafkan . k lah bye assalamualaikum !!


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • segmen : nak header free dari iza zaty ! (part 2)
  • Wajah Baru !!
  • Holiday di Cameron Highland
  • Segmen Nak Cursor Nama Saya ! by Iza Zaty
  • Segmen : Saya nak header meow dari Miraa Hussin
  • Segmen Mari Berhijab Part 2
  • Blog Review by Syakirah Rusli
  • 1st Giveaway by AinaSyafiqah
  • Speacial Giveaway by Aiman
  • Contest : Edit Picture Paling Cantik