Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
8 Ramadhan !!
Sabtu, 28 Julai 2012 • 12:08 PTG • 0 comments
Assalamualaikum + Annyeong Haseyo !!
Hye , buat apa tu ? sahur tak tadi ? Uihh dah 8 hari ramadhan . perghh 22 hari lagi nak raya . haha anim ni heppy nak raya sebab . tahun ni anim balik kg . dah 7 tahun anim tak balik kg tau . kesian kan ? haha you all balik kg tak ? you all balik kg mane ? share lah dengan anim ni ha . ape anim balik kg mana ? ohh anim balik kg alor setar , kedah . anim ada 2 kg tapi anim balik kg kedah . yela sebab setiap hari anim duduk kg lagi satu . hehe subang ni lah kg anim lagi satu . tak cayai ke ? kesah ape aku . haha relax anim gurau je . You all sihat tak ? haha dah lama bercerita baru nak tanya sihat ke tak haha gile lah anim ni .

You all perasan tak ? blog anim bertukar lagi . anim tak suka lah pakai template design . anim lebih lagi suka pakai blogskin . sebab blogskin ni senang tau . daripada template design . anim pening sebab untuk post comment tak de tu anim tukar balik dengan blogskin . anim nak tukar blogskin lain . hehe tadi tengok blogskin lain perghh cantik pulak . lepas anim update ni . anim tukar lah . harap 2 cantik kan . ala blog anim memang cantik pun . haha puji blog sendiri lebih . haha semua orang mengaku blog dia cantik dak ? tak de yang kata tak cantik . kalau ada cakap tu dia rabun tu . haha gurau je .

okay lah sampai di sini sahaja bye assalamualaikum waalaikumsalam haha !!


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Keletihan + Kebanggaan !!
  • Segmen Kenangan Ramadhan
  • Contest Header Cute & Awesome by Miss Opsspocot
  • Salam Ramadhan !!
  • Wajah Baru Semua Baru !!
  • Hari Yang Bersemangat
  • segmen : nak header free dari syifa
  • Tudung Baru Ku !!
  • segmen : nak header free dari iza zaty ! (part 2)
  • Wajah Baru !!