Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Hari Yang Bersemangat
Sabtu, 7 Julai 2012 • 2:40 PTG • 0 comments

Assalamualaikum + annyeong haseyo !!
Hye you all . dah lama kita tak jumpa kan ? haha padahal tak pernah jumpa kan hehe . Perghhh title dia tak boleh lah . Hari Yang Bersemangat apa tu ? alahai tak kan tak reti baca ? mesti pandai kan ? okay you all nak tahu kan kenapa hari ni hari yang bersemangat ? ohh macam ni cerita dia . tadi dekat sekolah ada buat pertandingan untuk unit berunitform . arghh ape lagi kan join lah haha . anim masuk tepuk semangat . ha tu lah sebab title dia macam tu haha . you all rasa kadet polis menang tak ? harap harap menang kan sebab anim kadet polis . perghh semangat betul anim tadi hehe . ha sebelum nak buat persembahan . kawan anim ada pesan anim . eh pesan apa agak nya ek ? dia pesan apa tau . dia kata fatin nanti suara kuat2 tau . kau lepas je geram kau tu . yela selama ni ramai orang ejek kau orang gua . anim pun jawab ye aku buat betul2 nanti . perghh bila dah start je bersemangat kau jah haha . akak akak ( KP ) kan kata kuat suara korang sampai dengar belakang kantin . perghh dasyat betul kan kitaorang . kalau tak de anim memang pelahan suara . haha perasan je anim ni je . lepas dah habis persembahan kitaorang . kitaorang pon sudah berpecah . and lastly balik kul 12 lebih baru balik . anim ngan member tunggu . sebab nak tahu sapa pemenang . hurmm tapi kitaorang tak tahu maybe minggu depan kot . kitaorang pun balik time tu belum habis . member kata ada final . eh final dasyat dasyat . haha


ha comel tak ? hehe sekarang pun tengah pakai perghh gedik sungguh anim ni . 


yang sebelah tu kakak anim yang ketiga ala tak kan tak ingat . eh dia pengang apa tu ? oh yang tu hello kitty . untuk earphone supaya tak berabuk dalam dia . 


ni farra . anim saja je ambil gambar macam ni .


ni auni dia comel kan ? tapi anim lagi comel haha ..


yang sebelah anim tu fatin . eh bukan sama ke muka si farra tu . ye memang sama kembar kata kan . aku pun kadang kadang pening sebab tak tahu mana farra mana fatin haha sengal . dan gambar kat atas tu dua dua nama fatin . yeah kembar nam je haha . anim NUR FATIN FARHANIM & FATIN HASYA . nama anim memang panjang . member semua pendek je . 


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • segmen : nak header free dari syifa
  • Tudung Baru Ku !!
  • segmen : nak header free dari iza zaty ! (part 2)
  • Wajah Baru !!
  • Holiday di Cameron Highland
  • Segmen Nak Cursor Nama Saya ! by Iza Zaty
  • Segmen : Saya nak header meow dari Miraa Hussin
  • Segmen Mari Berhijab Part 2
  • Blog Review by Syakirah Rusli
  • 1st Giveaway by AinaSyafiqah