Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Wajah Baru Semua Baru !!
Sabtu, 14 Julai 2012 • 10:38 PTG • 0 comments

Assalamualaikum + annyeong haseyo ^^
Hallo dan selamat malam semua !! buat apa tu ? tunggu anim ke ? haha perasan betul anim ni . hurmm mesti tertanya kenapa title Wajah Baru Semua Baru kan ? ha tengok lah blog anim ni . tukar baju lagi . amboi kemain kau blog . tapi anim cukup puas hati . header nama sendiri . perghh tersentuh hati anim ni auww . hehe semuanya warna pink . ala tuan dia suka warna pink sampai blog pon nak pink juga . haha apa pun cantik . betul tak ? but kali ni pink with kelabu . anim tak tahu kenapa . anim pilih warna pink dengan kelabu . maybe comel , sedap di pandang , cool and sweet bak kata anim . fuhh anim edit beberapa hari auww . dasyat tak ? sebut lah . tak sebut anim cepuk baru tau hehe . okay lah sampai di sini ni je anim bercerita . esok anim nak pergi TS sapa nak follow ? tak yah follow tak di jemput pon . haha selalu cakap macam ni kat kawan . hurmm terima kasih sapa yang cakap cantik . apa pon anim dah berusaha betul tak ? 

Assalamualaikum semua selamat malam BYE !!


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Hari Yang Bersemangat
  • segmen : nak header free dari syifa
  • Tudung Baru Ku !!
  • segmen : nak header free dari iza zaty ! (part 2)
  • Wajah Baru !!
  • Holiday di Cameron Highland
  • Segmen Nak Cursor Nama Saya ! by Iza Zaty
  • Segmen : Saya nak header meow dari Miraa Hussin
  • Segmen Mari Berhijab Part 2
  • Blog Review by Syakirah Rusli