Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
segmen : nak header free dari syifa
Sabtu, 7 Julai 2012 • 1:17 PTG • 1 comments

Assalamualaikum + annyeong haseyo !!
hallo you all . nampak tak banner kat atas tu ? mesti nampak kan . okay kalau sesiapa teringin sangat nak header sendiri meh sini join segmen ni . okay kali ni mesti kali baik punyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa . haha banyak A nampak . ala tahu lah nama anim tak yah lah kan . haha okay join tau jangan tak join pulak .

nama : MISS ANIM bawah miss anim saya nak letak setiap gambar ada kisahnya
warna : saya nak warna macam warna header awak tau tepi dia pon nak warna hitam hehe . saya tak tiru tapi berkenan
doodle : saya tak nak .
link : saya tak nak link ye .
stiker : saya tak nak
font : saya nak font A & font F . font A tu tuk miss anim & font F tu tuk setiap gambar ada kisahnya .

awak maaf kalau awak rasa saya ni mengada gada " MAAF " okay lah assalamualaikum ^^


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Tudung Baru Ku !!
  • segmen : nak header free dari iza zaty ! (part 2)
  • Wajah Baru !!
  • Holiday di Cameron Highland
  • Segmen Nak Cursor Nama Saya ! by Iza Zaty
  • Segmen : Saya nak header meow dari Miraa Hussin
  • Segmen Mari Berhijab Part 2
  • Blog Review by Syakirah Rusli
  • 1st Giveaway by AinaSyafiqah
  • Speacial Giveaway by Aiman