Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Segmen : Saya nak header meow dari Miraa Hussin
Isnin, 18 Jun 2012 • 9:44 PTG • 0 comments


Assalamualaikum + annyeong haseyo :)
hallo , wah comelnya banner kat atas tu ? hehe memang comel kan . ala tengok lah orang nya pon comel hehe . ha malam ni anim nak join satu segmen dari Miraa Hussin . ha you all tak nak ke join . ala tak kan tak join . anim tahu you all nak join juga kan . ahaha malam ni anim jadi gila sudah . okay lah anim tak tahu nak cakap apa lagi . sapa nak join sila tekan button di atas ye . join tau jangan tak join ye !!

1.Setiap Gambar Mesti Ada Kisahnya - nak colour pink muda & pink tua
2.//Miss Anim - nak colour pink muda sedarhana dia punya garisan tepi tu warna putih ye hehe
3.http://animgadisblogger.blogspot.com/
4.FF6699 sorry kalau bagi no code :) kalau tak boleh warna pink cair ye
5.no 4 sebab comel , sweet :)
6.anim nak header tu sebab comel memang dari dulu nak !!
harap harap dapat teringin sangat nak header macam ni kalau dapat anim nak ucap kan terima kasih banyak banyak =D amin 


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Segmen Mari Berhijab Part 2
  • Blog Review by Syakirah Rusli
  • 1st Giveaway by AinaSyafiqah
  • Speacial Giveaway by Aiman
  • Contest : Edit Picture Paling Cantik
  • Segmen Mari Berhijab
  • Cuti Sekolah Sudah Habis
  • Segmen Doodle Jersey Euro Saya
  • jangan cakap lebih diri orang ingat diri kau dulu
  • Contest Blog Super Kawai by Bubu