Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
segmen : nak header free dari iza zaty ! (part 2)
Sabtu, 30 Jun 2012 • 12:03 PTG • 0 comments


assalamualaikum + annyeong haseyo!!
hallo you all . okay sekarang anim nak join satu segemen
dari Iza Zaty . ha you all nak header free tak kalau nak 
sila join lah segmen ni ye . jangan lupa button di atas ..

ayat header : Miss Anim (kalau boleh saya nak letak ayat kat 
bawah miss anim tu setiap gambar mesti ada kisahnya tapi tulisan dia keci sikit ) 
kalau boleh lah ye hehe .
font : font B tuk miss anim dan lagi satu tuk 
setiap gambar ada kesahnya tu font D kalau boleh
warna : FF336 tuk miss anim dah dia punya garisan tepi dia tu warna 0000FF 
dan tuk setiap gambar ada kisahnya tu guna warna tadi juga cuma terbalik kan je .
url doodle : here

awak saya mintak maaf ye kalau saya mintak macam2 sekali lagi saya mintak maaf . harap harap dapat :)



PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Wajah Baru !!
  • Holiday di Cameron Highland
  • Segmen Nak Cursor Nama Saya ! by Iza Zaty
  • Segmen : Saya nak header meow dari Miraa Hussin
  • Segmen Mari Berhijab Part 2
  • Blog Review by Syakirah Rusli
  • 1st Giveaway by AinaSyafiqah
  • Speacial Giveaway by Aiman
  • Contest : Edit Picture Paling Cantik
  • Segmen Mari Berhijab