Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Holiday di Cameron Highland
Jumaat, 22 Jun 2012 • 10:44 PG • 0 comments

Assalamualaikum + annyeong haseyo !!
hallo , ha jawab jangan tak jawab dosa tau . hehe wahh blog sudah habuk ma . dah lama tak cuci hari ni baru nak cuci . lol haha yela memang anim ada update tapi tu untuk GIVEAWAY . bukan cerita tentang anim sendiri . oh its okay dear . okay now anim nak update pasal Holiday di Cameron Highland . hehe cer cuba tengok gambar kat atas tu comel tak ? okay anim tahu anim comel *sudah perasan dah hehe . ala you all tahu anim suka perasan . ha dah lah anim tak nak buang masa lagi . 

actually anim sedang dengar lagu oh my english . haha macam budak budak je . eh bukan budak okay . ala lagu oh my english je bukan apa kan . dah lah , ha anim pergi cameron hari ahad satu hari je . tak tidur pon kat sana . actually nak pergi time last cuti sekolah tu but jem bak kata abang ipar anim . so mama terus tak nak pergi . pergi lah hari ahad lepas ni . haha dah berapa hari baru nak update pasal holiday kan ish ish . 

okay bila dah sampai kat cameron tu rasa gembira sebab penat oh walaupun anim tak drive hehe . yela you all tahu je lah tempat dia kan . dengan belok macam apo je . haha cakap bahasa kedah pulok . hehe sambung balik . dah sampai kan anim terus singgah pasar pagi . ala time tu tak pagi sangat pun rasanya dah tengah hari kot . ha nak tahu tak anim beli strawberry berapa ? cer cuba teka . berapa ? kalau sapa betul dia akan dapat hadiah dari anim . haha merepek sudah . okay anim beli 24 bekas strawberyy termasuk nenek anim . eh nenek anim pun beli strawberry . haha murah kat situ . sebab mintak kurang memang lah .ha anim beli 22 bekas strawberry keci and lagi dua tu anim beli strawberry besar manis ohh sedap sangat . 

pastu dah habis beli buah strawberry . anim singgah tempat lagi satu ada pasar juga tapi lain sikit . dia kedai bukan macam tadi pakai payung je kan . haha anim cerita macam you all tak pernah pergi je . eh okay kan anim cerita maybe ada yang baca blog anim ni tak pernah pergi . haha best gila lah holiday walaupon satu hari je . anim tak kesah holiday walau satu hari . janji dapat holiday supaya hati puas hati hehe . ha you all nak tengok tak gambar anim kat cameron ? nak lah ye . hehe k lah anim letak gambar anim tak nak taip dah nanti you all tak larat nak baca panjang panjang ni . hehe k lah sila scrool bar anda ye ^^

sepatutnya anim kena rasmi dulu ni kakak anim yang rasmi dulu haha ..

 see ? sedap bila dah ambil gambar terus masuk dalam fb haha . 
 sebelah kiri tu nenek anim . ala nenek tak nenek lah haha . sebelah tu nenel mama haha
 tu abah anim hensem kan gambar gelap sikit sebab belakang cahaya hehe .
 belakang parents anim tu mushroom 
 haha gaya anim cam model lak mulut bukak haha kelakar lah ^^
 welcome to mushroom =D
 tengok kakak anim nak makan mushroom ohh my english ..
 ni mushroom warna pink . pink tak pink . ala anim kan suka warna pink hehe
 ni lah model ye comel tak ?
 ni tempat daun teh time ni nak balik anim ikut tempat lain . yang kedai teh ni dekat dengan daun teh tu ambil yang mula2 pergi kena turun susah takut jatuh je . nanti rosak baju i tau haha gedik ~
 wah cer tengok daun teh dia perghh ..
 kat belakang tu kedai teh . tak minum pon sebab dah pergi minum ..
 ni lah tinggal anak dara masni ye haha gila ~
chack anim dah jumpa you all !!


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Segmen Nak Cursor Nama Saya ! by Iza Zaty
  • Segmen : Saya nak header meow dari Miraa Hussin
  • Segmen Mari Berhijab Part 2
  • Blog Review by Syakirah Rusli
  • 1st Giveaway by AinaSyafiqah
  • Speacial Giveaway by Aiman
  • Contest : Edit Picture Paling Cantik
  • Segmen Mari Berhijab
  • Cuti Sekolah Sudah Habis
  • Segmen Doodle Jersey Euro Saya