Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Blog Review by Syakirah Rusli
Sabtu, 16 Jun 2012 • 8:44 PTG • 2 comments


Assalamualaikum + annyeong haseyo = )
hallo , wah dari pagi sampai ke malam asyik join je kan . its okay ni lah cabaran kita kan . kalau ada rezeki ada lah kalau tak de tak perlu di maki orang tu ye wahai kawan kawan . ha you all tengok blog dia . warna pink ohh . banner pon warna pink . hehe anim ada geng ohh anim ni suka gila warna pink . tak sah kalau beli barang warna lain auww . anim tak pernah bosan dengan warna pink . maybe tahun ni raya anim nak pakai warna pink juga . haha tahun lepas dah pakai warna pink . tak pe peminat pink kan haha . k lah sapa nak join sila tekan button join ye dan tengok lah syarat - syarat nya ya terima kasih ^^

Syarat - Syarat Join Blog Review

1.Wajib follow blog kyra dan like fanpage dekat klik .
2.Copy banner kat atasni dan linkkan terus ke blog kyra . Jangan lupa
3.Tajuk entry " blog review by syakirah rusli " .
4.Komen link entry anda di ruangan komen *cbox tak terima*


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • 1st Giveaway by AinaSyafiqah
  • Speacial Giveaway by Aiman
  • Contest : Edit Picture Paling Cantik
  • Segmen Mari Berhijab
  • Cuti Sekolah Sudah Habis
  • Segmen Doodle Jersey Euro Saya
  • jangan cakap lebih diri orang ingat diri kau dulu
  • Contest Blog Super Kawai by Bubu
  • 1st Mini Giveaway by Lieyna Rosli
  • Mega Tech Giveaway By MizzsNinie, CikMun And DrFar...