Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Wajah Baru !!
Sabtu, 23 Jun 2012 • 6:23 PTG • 0 comments

Assalamualaikum + annyeong haseyo ^^
hallo , wah tomey nye doodle kat atas tu . haha biasa tengok lah tuan dia kan . anim nak ucapkan terima kasih banyak banyak kat apit . Amboii , title dia tak boleh bla . haha hei jangan silap faham ye . muka anim tak ubah apa apa pun tapi satu jelah . haha nak tahu ke ? okay anim bagi tahu . jerawat tumbuh . mama kata ee jerawat gedik . anim pon saja saja buat tak tahu haha . jahat betul anim kan . okay sambung balik . anim tulis kat title tu sebab blog anim bertukar jadi lain . anim sedih lah sebab tukar *gedik . hehe you all tahu kan anim suka warna PINK tapi kali ni warna lain . hurmm tapi ada warna pink tau . walau pun anim tukar warna lain tapi anim tetap ingat warna pink hehe . anim tukar sebab comel . cer tengok . ada sim simi . tu ah anim suka . hehe tomey kan cam anim . haha perasan lagi . okay lah bye =D

assalamualaikum you all jawab tau !!


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Holiday di Cameron Highland
  • Segmen Nak Cursor Nama Saya ! by Iza Zaty
  • Segmen : Saya nak header meow dari Miraa Hussin
  • Segmen Mari Berhijab Part 2
  • Blog Review by Syakirah Rusli
  • 1st Giveaway by AinaSyafiqah
  • Speacial Giveaway by Aiman
  • Contest : Edit Picture Paling Cantik
  • Segmen Mari Berhijab
  • Cuti Sekolah Sudah Habis