Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
This Day Last 2 Releases
Jumaat, 1 Jun 2012 • 6:05 PTG • 0 comments

Assalamualaikum + Anyyeong haseyo !!
hallo you all dan selamat petang . Wah wah cantiknya gambar dekat atas tu , bukan ? haha siap edit lagi tu . kan miss anim pernah cakap kan kalau try sekali nak try lagi . tengok anim dah try lagi huhu . its okay tapi memang kena edit pun because anim nak letak gambar 2 so kena lah edit sikit . eh anim bukan edit sikit tapi banyak ohh haha . hurm you all tahu tak maksud title dekat atas tu ? alahai tak kan tak faham bahasa english OH MY ENGLISH haha .

Okay okay okay you all tahu kan hari ini hari apa ? okay senang lah anim kalau you all tahu kan . okay malam ni mesti dasyat punya lah . yelah sebab hari ini ada 2 siaran langsung . 1 VERSUS & lagi 1 SUPER SPONTAN . okay anim nak tanya you all . kalau you all nak pilih yang mana versus atau super spontan ? kalau lah anim kan pilih super spontan sebab iye lawak malah ada abang hensem uih . ala anim lupe nak perkenalkan dekat you all . sebenarnya zizan uh boyfriend anim ( dahmulaperasandah ) . haha hensem kan pastu pandai lawak , sporting and macam macam lah . kalau lah anim dapat jumpa laki macam tu aishh . amboii berangan sungguh miss anim kita ni ye hehe .

k anim akan bagi tahu juga kenapa anim tak pilih versus . sebab dengar band band nyanyi je bosan . ha you all pernah pergi konsert versus tak ? ohh anim pernah pergi juga best lah juga tapi penat sebab diri je and then jantung ni rasa nak terkeluar dah haha . kuat sangat volume nye . okay lah eh jap asyik cakap okay je tadi gelak hurm apa apa je lah . sambung balik ha you all tengok tau . tapi tengok lah super spontan ye . ada bf anim huhu ( perasanlagi ) . and lagi satu  lepas baca entri ni komen lah sebab komen anim dah boleh komen iye tak seperti dulu ( wajib sunat ) . eh kejap nak buat susu anak buah . %$^@#! . okay dah siap . orang ada anak buah kan hehe . eh kita kat mana tadi . oh ya pasal komen . ha komen tau tulis lah saya tengok versus ke and what ever lah .

ha anim nak cerita kat you all lah . tadi kan anim edit blog kakak anim . hurmm cool blog dia penat anim tau . harap harap dia terima dengan seadanya kan . TUHAN TOLONG LEMBUTKAN HATI DIA . haha nyanyi pulak anim ye . hehe hari ini hari pertama bulan june so eppy pulak ohh its okay tu lah miss anim nak . eh jap you all boleh help anim tak ? okay kalau boleh . tolong follow blog kakak anim ni ye KLIK . eh jangan follow blog kakak anim je follow blog anim juga yang belum follow blog anim ni ye . hehe ^_^ tak tahu malu dohh . memang lah muka tebal katakan hehe . tebal lah sangat ( bak kata boboi ) . uihh makin lama makin banyak pulak anim tulis hehe macam karangan lak . okay lah nak mandi nak tengok running man nanti . jangan lupa tau pesanan anim tadi . okay bye assalamualaikum .


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Welcome To The Month June
  • Hari Pagi Yang Indah
  • Eh Serius Ke Gambar Hari Guru Comel Comel
  • Contest Blog Comel + Oh-Seem by Norsyuhada Binti J...
  • 1st Giveaway by Nina & Kiki
  • " Segmen Dalca: Bloglist June "
  • Contest Blog Saya Superb Cun
  • Tutti Frutti Lagi
  • Sambut Hari Guru di SMK Subang
  • Hari Sukan Smk Subang