Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Contest Blog Comel + Oh-Seem by Norsyuhada Binti Johan
Rabu, 30 Mei 2012 • 4:58 PTG • 0 comments
Assalamualaikum + Annyeong haseyo ♪
Hallo , petang ni miss anim nak join contest lagi yeah . 2 3 hari ni asyik terjumpa entri contest je . rezeki katakan . tapi rezeki menang tidak kan . ohh tak pe itu kan tak ade rezeki so kite kena redha lah . okay anim nak cakap pasal banner dia . perghh meletup sudah cantik sangat banner dia kan . anim selalu puji orang tapi anim tak pernah try haha . anim tak nak try sebab nanti anim asyik buat je . tangan anim bukan boleh pun dah try sekali and then asyik nak try je kerja nye haha . okay okay anim nak cerita pasal blog dia pulak . ya allah cantik sungguh blog dia . pandai dia edit blog kan . hurm anim selalu tengok blog orang ya allah semua nya cantik cantik bukan ? ohh blog anim tak secantik blog kamu tapi saya bersyukur dengan blog saya ni hehe . tapi bila anim tengok blog you all semua kan semua nya molek molek , comel comel , awesome awesome . wah gitu kau haha semua nya dah keluar dekat mulut anim ni ish . cukup cukup sampai di sini saja okay bye assalamualaikum opss lupe nak pesan kat you all lah . tolong doa kan miss anim menang ye . anim tak pernah lupe you all semua lah dan join lah jangan tak join lak kesian tuan nye hehe .. bye 

tag : Ika , Hariz , Una



PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • 1st Giveaway by Nina & Kiki
  • " Segmen Dalca: Bloglist June "
  • Contest Blog Saya Superb Cun
  • Tutti Frutti Lagi
  • Sambut Hari Guru di SMK Subang
  • Hari Sukan Smk Subang
  • Segmen blog siapa paling hebat ? by AinaSyafiqah
  • Belanje Parent Tutti Frutti ♥
  • Mula lah tangan ku gantal !!
  • Happy Mother's Day