Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Eh Serius Ke Gambar Hari Guru Comel Comel
Rabu, 30 Mei 2012 • 6:00 PTG • 0 comments

Assalamualaikum + annyeong haseyo !!
hallo , what are you doing now ? huhu gambar untuk entri kali ini miss anim with cikgu Safura . anim rindu cikgu malah baru berapa hari cuti kan belum lagi 2 minggu . ish macam mana lah ni ye . kalau ada sapa yang tak tahu tentang cikgu safura ni . sila buka link ini HERE . okay kite pergi ke topik Eh Serius Ke Gambar Hari Guru Comel Comel . Ya allah aku tak cayai sangat . sebab ramai kawan kawan miss anim cakap comel , omey , chomel . uihh semua nye perkataan comel tapi eja nye lain , bukan ? dan satu perkataan kawan anim cakap untung lah comel kan haha .anim tak tahu apa yang comel sangat gambar tu . tapi anim syukur sebab ade orang kata gambar anim comel . anim nak ucap terima kasih kat you all walaupun you all tak tahu anim berterima kasih pada kamu . 

Eh tapi yang anim pelik uh kenapa semua lelaki yang puji anim cume berapa orang je perempuan puji anim . hurmm tak pe lah maybe diaorang cakap tapi bukan di depan mata anim tapi di dalam hati ikhlas mereka , bukan ? hei anim nak ingat kan you all ye bukan anim perasan or ape ape tapi pelik le . oh kejap anim rasa kan bile anim pakai cermin mata you all cakap anim comel Oh My English haha . ala , you all pun comel juga bukan miss anim je comel semua makhluk allah cantik , comel , hensem , cool !! oh anim nak cerita tapi pasal lain auww . tadi anim check facebook anim pastu anim ter-nampak dp kawan anim nama dia nad . you all nak tahu tak gambar dp dia ape ? oka anim bagi tahu . gambar dp dia dengan miss anim huhu . anim pun tulis kat wall dia tapi kalau you all nak tahu . you bace ek kat bawah anim copy je hehe .. 

sila tekan gambar kalau tak jelas !!

 |
 |
 V
ramai orang kata gambar 2 ni comey hehe :D
^
|
|

ha amacam ? you all dah tahu bukan semua cerita Eh Serius Ke Gambar Hari Guru Comel Comel ni . okay terima kasih kalau sapa yang baca entri ini . dan terima kasih sapa yang kata anim comel . thank you very much !!


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Contest Blog Comel + Oh-Seem by Norsyuhada Binti J...
  • 1st Giveaway by Nina & Kiki
  • " Segmen Dalca: Bloglist June "
  • Contest Blog Saya Superb Cun
  • Tutti Frutti Lagi
  • Sambut Hari Guru di SMK Subang
  • Hari Sukan Smk Subang
  • Segmen blog siapa paling hebat ? by AinaSyafiqah
  • Belanje Parent Tutti Frutti ♥
  • Mula lah tangan ku gantal !!