Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Welcome To The Month June
Jumaat, 1 Jun 2012 • 1:01 PTG • 0 comments

Assalamualaikum + annyeong haseyo :)
hallo you all !! okay today miss anim nak cerita pasal Welcome To The Month June . ohh sebelum tu anim nak tanya you all . sebelum ni anim ada tak buat entri untuk bulan baru ? tidak kan ? tapi tiba tiba hari ini anim nak cerita pasal bulan june kita ni kan . okay anim nak ucap kan selamat tinggal bulan may . sekejap je dah bulan june tak sangka anim . anim harap bulan june ni boleh membuat anim ketawa , heppy , murah rezeki and apa apa lah janji hidup senang . anim tak nak terjadi bulan june ni macam bulan may . ala , semua orang pernah alami hidup yang teruk bukan ? anim harap kita semua ni hidup yang tenang , murah rezeki and apa apa yang baik . tapi anim nak pesan dekat you all . jangan lupa solat tau . solat itu wajib bagi kita . kita tak solat dekat akhirat nanti parents kita yang kena soal . so kalau you all sayang dekat parents you all solat lah ye . solat dengan ikhlas bukan paksaan . kejap sebelum tu anim nak bagi tahu kat you all . malam tadi malam yang indah parents anim buat kita heppy so i very very heppy you know ..

k lah bye assalamualaikum 


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • Hari Pagi Yang Indah
  • Eh Serius Ke Gambar Hari Guru Comel Comel
  • Contest Blog Comel + Oh-Seem by Norsyuhada Binti J...
  • 1st Giveaway by Nina & Kiki
  • " Segmen Dalca: Bloglist June "
  • Contest Blog Saya Superb Cun
  • Tutti Frutti Lagi
  • Sambut Hari Guru di SMK Subang
  • Hari Sukan Smk Subang
  • Segmen blog siapa paling hebat ? by AinaSyafiqah