Miss A
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Cekit Darah Betul
Ahad, 3 Jun 2012 • 3:01 PTG • 0 comments

Assalamualaikum + Annyeong Haseyo ^^
hallo , Owh owh tilte tak leh bla betul kan ? ye memang tak boleh bla !! hati pon memang tak boleh bla lah . ha you all nak tahu tak ? tadi anim pergi keluar makan . pastu pergi lah jalan jalan dekat Plaza Shah Alam ( PAS ) kan . time anim jalan ternampak satu kedai ni . dia jual baju SUPERMAN tapi cantik ah . anim pon berkenan dengan baju tu . and then anim pon tanya kat mama . mama nak beli baju tu boleh ? mama pon cakap / tanya berapa ? jap adik tengok . and then aku suruh abang fir teman aku dia tu baba damia kiranya abang ipar aku le aishh . pastu abang fir tanya berapa ni ? dia kata tengok dekat baju tu . perghh bila baca kan . rm 29.90 perghh cekit darah betol dia ni . panas betol aku di buat nye . mama kata nak beli ke ? aku cakap tak nak ah mahal . padahal biasa je baju tu hurmm kain pon sama je yang angrybird aku punya tu cuma corak lain je aishh . tapi kan aku memang berkenan dekat cop superman . bak kata aku S tu untuk SUPERGIRL hehe . hurmm tak pe nanti aku cari siap kau !! mood marah tau ^^  okay lah bye !!


PASTFUTURE
▶ MY WORDS ◀
Assalamualaikum !! My name Aanim Aziz . thank you came here I hold dear. I hope you like my blog . was stopped in my blog again...

▶ GIVE ME YOUR WORDS ◀


▶ OTHERS ◀


▶ BLOG ARCHIVE ◀

  • This Day Last 2 Releases
  • Welcome To The Month June
  • Hari Pagi Yang Indah
  • Eh Serius Ke Gambar Hari Guru Comel Comel
  • Contest Blog Comel + Oh-Seem by Norsyuhada Binti J...
  • 1st Giveaway by Nina & Kiki
  • " Segmen Dalca: Bloglist June "
  • Contest Blog Saya Superb Cun
  • Tutti Frutti Lagi
  • Sambut Hari Guru di SMK Subang